Ясновидци вещаят зловещи земетресения

03 януари 2014 12:42   1 коментар   11627 прочита


Николета Йорданова: България отдолу е като шампанско

Зловещи предсказания за съдбата на България през 2014 година направиха ясновидци в предаването "Преди обед" по bTV. "България е като газирана напитка, като шампанско -отдолу ври. Досега имаше леки земетресения, но очаквам трусове като в Стражица", заяви Николета Йорданова.

Колегата й Калина Трендафилова, която е и астролог също подкрепи Йорданова в прогнозите й. "България е богоизбрана страна. Но въпреки това тази година и нас ще ни сполетят бедствия. Влизаме в катаклизмите. Ще има големи земетресения, вихрушки, наводнения.

Въпреки еднаквите прогнози обаче двете ясновидки се скараха на теба Бог. "Ти знаеш ли какво е Господ", обърна се язвително Николета към колегата си. "Ако премахнем човешката злоба ще помогнем на себе си и на държавата", заяви Трендафилова като се обърна към Йорданова. След това добави, че хората с трето око виждат ангели, но останалите ги смятат за шизофреници. "Случва се човек да изпусне автобуса, а всъщност ангелите го пазят да не пътува. Това са знаци на съдбата, които трябва да се разчетат", обясни още Николета Йорданова. Според нейната прогноза през новата година ще продължим да намаляваме като нация, но за сметка на това ще се увеличат осиновяванията.

Астрологът Мира Кунева бе по-оптимистична в прогнозите си. "Годината започва с ретроградно движение на Венера, Меркурии и Марс. Зимата не е добра за сключване на бракове. В началото на 2014 г. много бракове ще се преразгледат, тъй като планетите на любовта Марс и Венера стават ретроградни. През септември и октомври обаче ще е време за подем, човечеството може да качи вибрацията си на подем. Това ще бъде хубаво време за сключване на брак, зачеване на деца и започване на бизнес", обясни още Кунева. /БЛИЦ

1 коментар
29 Януари 2014 18:31 | Дес
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Такива гнусни, шарлатански боклуци няма ли кой да ги избие?! А като се сетя, че има тъпаци, които и пари им дават на такива...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар