Ќовините на югозападна Ѕългари€
 “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

¬ръщат "¬»ѕ Ѕрадър", "»гри на вол€та" - пълен провал!


21 септември 2019 10:19  1 коментар   3357 прочита—луховете, че „¬»ѕ Ѕрадър” слиза завинаги от екран се оказаха силно преувеличени. Ќовото приключенско предаване „»гри на вол€та”, което замести риалити шоуто в ефира на Ќова тв, е пълен провал с критично нисък рейтинг, издават хора от медийните среди.

¬ече е 100% сигурно, втори сезон н€ма да има и любими€т на зрителите √ол€м брат ще се завърне с пълна сила догодина. „’ората искат зрелище и интриги! —амо „Ѕиг Ѕрадър” може да им ги даде!” , коментират телевизионни зрители. “е определ€т новото предаване „»гри на вол€та” като нескопосана верси€ на „—ървайвър”. Ќито един от участниците не усп€ да привлече необходими€ интерес, въпреки големите очаквани€.

ћного критики отнесе и водещата јлекс —ърчаджиева, ко€то чете анонсите като лапнала „весело хапче”. —ъщевременно конкурентното шоу „‘ермата” има близо 4 пъти по-висок рейтинг, което вбесило босовете на Ќова тв. Ќай-веро€тно заради зрелищни€ провал ще си тръгне н€кой от програмните мениджъри на канала, благословил проекта. ќще при анонсирането му повечето специалисти б€ха категорични, че шоуто трудно ще успее да повтори успеха на „¬»ѕ Ѕрадър”.

¬ече е €сно, че „¬»ѕ Ѕрадър” ще се завърне, въпреки плъзналите слуховете, че напуска телевизионни€ ефир завинаги. —лед финала на последни€ сезон продуцентите об€виха, че вече не виждат смисъл в предаването, ала зрителите са категорични, че искат да го гледат. ≈дин от проблемите с рестарта на „√олеми€ брат” е свързан с евентуалните участници.

√ол€ма част от наистина известните личности отказват да се включат в риалити шоуто от страх да не се изложат, други пък вече участваха по н€колко пъти и омръзнаха на аудитори€та. ќсвен това повечето насто€ват за огромни хонорари, които телевизи€та все по-трудно усп€ва да отдели от бюджета си. √овори се, че най-попул€рното риалити шоу в истори€та на български€ ефир гълтало по 4 милиона лева годишно.

«аради сравнителни€ неуспех на последни€ сезон Ќова тв взе решението да си спести този разход, ала „»гри на вол€та” удари дъното по рейтинг за кажи-речи същата сума. ∆адните за сеир зрители вече са се затъжили за „¬»ѕ Ѕрадър” и се над€ват догодина отново да вид€т Ќики  ънчев в рол€та на водещ, предават от ”икенд. /hotnews.bg

ќще за: слухове  предаване  шоу ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

21 септември 2019 10:43 | домус бей
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

то€ пергиш откак купи нова тв всичко се срина, не само рейтинга, телевизи€та ще се оправи само ако то€ € продаде отново на човек, който ще € развива, а не само да лапа от не€, щом почна и качествени журналисти да гони, пълен простак, мисли си, че разбира от всичко, лудогорски пелтак
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.