Виктор за избраната Виктория: Ти си жената на моя живот и бъдеща майка на децата ми 

21 май 2022 06:48   1 коментар   5488 прочита


 
 

Обичам всички несъвършенства на характера ти, защото си истинска, вълнуваща и непредвидима. За мен си моето момиче, жената на моя живот, бъдещата майка на децата ми. Трябва да е точно такава жена с гордо вдигната глава. Защото непреклонно да отстоява себе си и семейството ни с цената на всичко, и това ме кара да те уважавам още повече. Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Наистина искам да те опозная и затова в знак на уважение, в знак на признание, ще ти подаря последната роза в това приключение. Моля те, приеми освен розите, моля те, да приемеш предложението ми да задълбочим чувствата си по време на реалния живот. 

С тези думи Виктор Стоянов се обърна към своята избраничка Виктория в края на романтичното шоу „Ергенът“ по бТВ. 

Все още не мога да повярвам. Имам чувството, че сънувам. Искам да се събудя, искам да се надявам, че нашите емоции, нашите отношения, ще станат още по-красиви и още по-интересни, когато сме вече навън. Нямам търпение това да се случи, за да мога да разбера как ще изглежда всичко. Това е краят на нашето приключение, но искрено се надявам, че това е начало на нещо много по-голямо, което на нас предстои да ни се случи, отговори Виктория. 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
21 Май 2022 08:38 | 555
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тоя филм съм го гледал, с,. главни герои, оня журналист, любимец на покойния Милен Цветков и нашата градска, даже имената им не помня. Тоя и отвори пътя, към лекия подиум, а тя го заряза, като ненужен. Същото ке се случи и с тези
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар