Ванга предрича: Черно море ще стигне до Сливен

24 юни 2014 11:11   3 коментара   29806 прочита


Пристанище може да бъде един по-вътрешен град, пророкува и Петър Дънов

В последните години от живота си Ванга предрича нов потоп на Земята и казва, че Черно море ще стигне до Сливен. Никой не може да каже със сигурност, че тя е направила тези предсказания, които се разпространяват от хора, общували поединично с нея. Факт е обаче, че няколко различни човека свидетелстват за едно и също - тя е предрекла жестоките порои у нас, пише "Всеки ден". Ванга видяла как в първата половина на 21 век Черно море разширява територията си и части от него навлизат във вътрешността на България. Тя дори прогнозирала, че заради земетресения и порои Пирин планина ще потъне в значителната си част и морето ще опре в Родопите, които за нея, като и за траките, са свещена планина. През 1996 г. в интервю пред руския бизнесмен и депутат Антолий Лубченко, на основата на което е създаден филмът "Вангелия", петричката пророчица говори за нов потоп.

"Потоп също ще има, след 30 или 40 г. Голямо тяло ще долети до Земята и ще се удари във водата. Вълните ще отмият много страни и народи и Слънцето ще изгасне за три години. Ще оцелеят добрите, а злите, които се правят на много хитри, ще загинат. Много, много от тях ще загинат. А след това ще настъпи много добър живот и безсмъртие", казва тогава Ванга. Тук обаче тя не споменава нищо конкретно за Черно море. Според създателя на Бялото братство Петър Дънов „Средиземно море ще се съедини с Каспийско море, в Азия ще се образуват много и големи езера. Балканският полуостров постепенно ще потъва, а Средиземното море ще се приближи до Родопите. Някои крайморски градове на Черно море ще потънат - пристанище може да бъде един по-вътрешен град. Япония ще потъне съвсем.

Но сега стават катаклизмите на по-далечните места, а Балканският полуостров е оставен за по-подир". Това казва Учителя в беседата си „Храна, вода, топлина, светлина", която е публикувана в книгата му „Тихият глас". Спящият пророк Едгард Кейси още в първата половина на 20 век предрича нов потоп, който изцяло ще промени очертанията на континентите и световния океан. В по-ново време друг американски пророк - Гордън Майкъл Скалион, предрича неща, които са твърде близки до казаното от Ванга и Дънов. Според него „Испания и южната част на Португалия ще изчезнат напълно от лицето на земята. Под вода ще бъдат и 3/4 от Италия - ще потънат Венеция, Неапол, Рим и Генуа. Ватиканът ще се спаси - градът ще бъде пренесен на възвишение. От Сицилия до Сардиния ще се появят нови земи. Черно море ще потопи България и Румъния. На територията от Полша до Турция ще се разрази велика Свещена война, която ще остави след себе си пепелища и малко оцелели земи. Част от западна Турция ще бъде скрита под водата - новата брегова линия ще минава между Кипър и Истанбул".


Още за: Ванга   предсказания   град   Още от: Любопитно

Принтирай статия
3 коментара
24 Юни 2014 17:15 | За съжаление
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Относителната тежест на влиянието на Ванга се увеличава с намаляването на влиянието на науката и образованието върху обществото.


25 Юни 2014 10:04 | 666
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Толкова много лъжи, ей хора спрете се стига лъжи, да не би някой от вас да е ходил при свети ПЕТЪР за консултация. ТОВА ГО РЕШАВА САМО ГОСПОД БОГ а не простосмъртни драскачи и идиоти, не плашете бедния ни народ, защото БОГ е любов нека да се обичаме и уважаваме да живеем във мир а какво ще дойде Господ си знае работата.


26 Юни 2014 08:39 | ГЕОРГИ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ЧЕРНО ДО СЛИВЕН А БЕЛО ДО ПЕТРИЧ ПРОРОЧЕСТВО НА ВАНГА
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар