Ванга позна за Витлеемската звезда! Кой или какво ще се роди на Земята? 

15 декември 2020 07:15   2 коментара   7053 прочита


Пророчеството на Ванга, че датата 22. 12. 2020 ще бъде съдбовна за човечеството, е на път да се сбъдне. 

Витлеемската звезда ще изгрее отново през нощта на 21-ви срещу 22 декември – съвпадът на Юпитер и Сатурн, като този при раждането на Исус Христос, ще освети небесния свод по време на зимното слънцестоене за първи път от 2020 години насам. 


За първи път от 800 години хората ще могат да видят Витлеемската звезда СНИМКИ 

Юпитер, които олицетворява ключа към успеха, щастието, пътя в живота и господарят на кармата - Сатурн, ще са в точен съвпад. Затова астролозите очакват дните до Рождество Христово да са изпълнени с чудеса. 

Според пророчицата от Петрич, двете дати с пет двойки - 22. 02. 2020 и 22. 12. 2020, носят тектонични промени за човечеството. На 22 февруари бе първият регистриран случай на коронавирус в Европа – в Италия. Това бе и датата, в която се внесе искането за импийчмънт на Доналд Тръмп и независимо, че не успя, то ознаменува началото на залеза на американския президент. 


22. 02. 2020 – страх плъзна по света, COVID страх! А не беше ли Ванга права? 

Звездата на Христовото рождество се появила преди 2020 години. Тя е отвела влъхвите до новородения Исус. Съединението на Сатурн и Юпитер е посочило на мъдреците от Вавилон мястото, където Божият син се е родил. Католиците ги наричат Каспар, Мелхиор и Балтазар. 

Според Евангелие от Матей Витлеемската звезда е ярко небесно тяло, а от нея влъхвите разбрали, че ще се роди "Цар на Юдея" и се отправили на път към Витлеем, за да го почетат. 

Тримата влъхви, освен завидни познания в областта на астрологията, са имали и пророчески способности. След срещата с тях, цар Ирод бил разтревожен за престола си. Причината за това била, че те идват от толкова далеч, само за да се поклонят на бъдещ владетел, при това не от неговата династия, а от простолюдието. Той им заръчал, след като се поклонят на Иисус, да се върнат при него и да му кажат къде се намира. Те обаче не изпълнили обещанието си заради пророчески сън, от който разбрали, че владетелят е решил да бъдат избити всички младенци. 

От съвпада на Юпитер и Сатурн древните мъдреци разбрали, че новороденият Христос ще притежава неземна енергия и ще върши чудеса. Затова и са отишли да му се поклонят. 

Според астролози новият изгрев на Витлеемската звезда дава нов импулс на човечеството. Кой или какво ще се роди? Тепърва ни предстои да научим! 

2 коментара
16 Декември 2020 08:15 | ...
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ченгето на ДС Вранга не е казала такова нещо, но ако продължавате да тиражирате лъжи, направо се преименувайте на "Жълта Струма".


17 Декември 2020 21:13 | ПЪРВОМАЙ.
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ДО ГОРНИЯ, ТИ СИ ЕДИН КОМПЛЕКСАР, И БОКЛУК.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар