Валери Симеонов: Не съм показал среден пръст, размахах показалец

27 януари 2021 16:04   2 коментара   2947 прочита


Лидерът на НФСБ Валери Симеонов категорично отрече да е показвал среден пръст на протестиращите от ресторантите и заведенията в Триъгълника на властта. Той заяви пред TrafficNews, че подкрепя ресторантьорите и заведенията трябва да отворят врати.

„Ако проследите моята позиция и изказвания, ще видите, че съм подкрепял този бранш и смятам, че трябва да отвори врати.  Въобще не съм показвал среден пръст. Излязох на прозореца, за да видя колко души има на протеста, а отдолу имаше една група от 5-6 човека. Не знам дали са били от този протест или са някаква външна група, внедрила се в него. Започнаха да ме обиждат. Аз им размахах показалеца, а не средния пръст, и ги питах с какъв акъл го правят, при положение, че аз ги подкрепям. Самият аз съм потърпевш от затворените заведения, тъй като участвам в този бизнес. Това бе цялата ситуация”, каза Валери Симеонов.

Припомняме, че на трибуната на протеста председателят на Сдружението на заведенията Евгений Зумпалов заяви, че лидерът на НФСБ е отправил неприличния жест, след което ги призова да отговорят с аплодисменти на неприличния жест.

2 коментара
27 Януари 2021 16:18 | Мишо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Лъжец. Взеки, който е патерица на крадливата шайка герб става политически труп.


27 Януари 2021 17:15 | боби
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

еее само болкуци в тоя парламент бе
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар