В модерното време на пластичните операции! Внимавайте! Несполучлива корекция уби млада жена! Скочила от балкона заедно със сина си

22 октомври 2016 11:48   3 коментара   33698 прочита


Съпругът й се подигравал след операцията на носа и й казвал, че прилича на прасе

Все повече млади жени и момичета се подлагат на всякакви корекции за разкрасяване, помпат устни и гърди, слагат импланти в задните си части, модата на пластиките се оказва обсесия у нас, която както е видно понякога застрашава и човешки живот. Ето една ужасяваща житейска история след пластична операция.

33-годишната Ана Озигова се самоуби, скочила от балкона на дома си, държейки в ръце сина си, тъй като нейният съпруг дни наред й се подигравал, че след операцията на носа, която си направила, прилича на прасе. Анна изпаднала в депресия след неуспешната операция, а за капак на това, съпругът й Олег Пономоев постоянно й повтарял, че е грозна. Приятелите им казват, че точно тази операция е била и причината за разпадането на брака им, а по-късно и за трагедията, която се е случила.

Ана слага край на живота си и на този на сина си вчера, от балкона на сградата в Омск, където живее. Тя оставила прощално писмо, в което обяснява защо е постъпила по този начин.

В социалните мрежи тя споделя, че след консултация, хирург й казал, че нейният нос не е най-съвършеният, и че това може да се оправи с корекция от само един милиметър. Но след операцията Анна пише: "Не мога да се усмихна. Сега ноздрите ми са големи като на прасе. Къде е моята усмивка сега? Не мога да се усмихна, защото ми е отстранен мускул над устната.

Съпругът ми, когато ме види, започва да грухти като прасе. Не мога да приема, че ще бъда такава завинаги. Имам дете, живея за него. Отивам при психолог ".

Когато Анна била зарязана от съпруга си, започнала и съдебната битка за попечителство над малкия им син. Олег искал да й отнеме родителските права и това била причината, Анна да скочи заедно със сина си от балкона.

"Просто исках щастие, красота и спокойствие за сина ни Глеб. Но той е израснал в спорове", пише Анна, преди да скочи от балкона.

из. точка.мк, превод и редакция: Виктория Топалска

3 коментара
22 Октомври 2016 14:01 | !
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Тази дама даже е красива, да му мисли Майката на нацията.


24 Октомври 2016 08:58 | докога
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

СТРУМААААта докога бе ще се фокусирате на черни новини, развалихте ми настроението и деня още с първата ви писаница, дайте нещо по-позитивно, само помия изливате. Затварям ви и хич няма да ви чета.


24 Октомври 2016 09:21 | ASQ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ОТКАЧЕНИ РУСНАЦИ, ЗАЩО Е ТРЯБВАЛО ДА ПОГУБВА ЖИВОТА НА ДЕТЕТО.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар