Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

”никална —Ќ»ћ ј на любимото кресло на ¬асил »лиев от култови€ ресторант "ћираж"


15 август 2019 12:30  1 коментар   9650 прочитаћного от посетителите на "ћираж", които са запивали там по н€колко дни вече не са измежду живите, единствено мебелите паз€т спомена за митичните мутренски времена


“ова е фотьойлът, в който е с€дал всеки път президентът на застрахователната фирма „¬»—-2" ¬асил »лиев във вече несъществуващи€ ресторант "ћираж", твърди Lupa.bg.  реслото е продадено преди да събор€т прочутото заведение в столични€ квартал "√оце ƒелчев". "¬асил винаги с€даше на това м€сто. Ѕеше суеверен и не искаше другаде. ќтделно там се чувстваше като крал на трона си", издадоха хора, които н€кога се работели там.

Ћюбими€т ресторант на мутрите бе премахнат в началото на май тази година. “ой стана известен в средата на 90-те години, след като пред него беше убит ¬асил »лиев, президентът на застрахователната фирма „¬»—-2“. ”бийството, което до ден-днешен остана неразкрито, беше извършено на 25 април 1995 г. Ќа м€стото на ресторанта вече е започнал строежа на жилищна сграда, чиито апартаменти вече са разпродадени.

ћного от посетителите на "ћираж", които са запивали там по н€колко дни вече не са измежду живите, единствено мебелите паз€т спомена за митичните мутренски времена. “е обаче са продадени преди събар€нето на сградата./blitz.bg

ќще за: ¬асил »лиев  кресло  времена ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

18 август 2019 11:21 | Dgagata
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

јз обикновен българин, питам, до кога ще ни занимавате с изроди?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.