Ужасяващи предсказания на Нострадамус: През 2014 г. пламва Трета световна война, покушения над премиери, рак и смърт

29 декември 2013 16:45   5 коментара   23307 прочита


Шокиращо тълкувание на предсказанията на Нострадамус направи украинският инженер Александър Лазарев. През 2014 година ще бъдат извършени покушения срещу четирима министър-председатели. Това ще предизвика международен конфликт на полуостров Хиндустан, който през ноември ще подпали Трета световна война. Първо ще се използват конвенционални оръжия, след това – химически, а накрая - ядрени.

Малкото останали живи хора ще страдат от кожни заболявания и от рак. Европа ще бъде обезлюдена до 2016 г. Кошмарът ще продължи до 2025 г.

Лазарев не е единственият, който разчита в пророчествата на средновековния френски астролог, избухване на световен конфликт. Учени тълкуват негова прогноза, че месианска личност ще се роди в наши дни на Изток, в Корея. Ако човечеството не го приеме и не осъзнае и последва неговите напътствия, ще започне световна война.

Неизвестността ще хвърли хората в паника, но вместо да се обединят, те ще действат на принципа "всеки за себе си". В света ще се възцарят равнодушие и беззаконие и това ще подрони не само личните отношения, но и държавните договори. Ще започне продължително противопоставяне на две световни религии. Последствията му ще бъдат сериозни, ще загинат много хора, ще бъдат унищожени цели страни.

През 2014 г. и природата ще подложи земните жители на много изпитания, пророкува Мишел дьо Нострадам. Прогнозите му са твърде абстрактни и дори научните му изследователи не могат да уточнят къде ще стане това. Астрологът вижда Луната затъмнена, а Слънцето - с неестествен цвят на ръждиво желязо. Това се тълкува като следствие от голяма вулканична активност с изхвърляне на серни газове и пепел. В резултат ще пламнат мощни горски пожари. Атмосферата ще бъде силно замърсена. Пожарите и вулканите ще предизвикат топене на ледници, под водата рискуват да се озоват островни и полуостровни територии - Великобртания, Италия, а също и Австралия.

В предсказанията на Нострадамус специалистите виждат разрушени градове заради “великата вода” (вероятно големи вълни). Тези бедствия може да поразят югоизточната част на Азия - Филипините, Индия, крайбрежните зони на Южен Китай, някои райони на Камчатка.

Френският астролог прогнозира, че точно през 2014 г. планетата Нибиру ще прелети толкова близо до Земята, че "ще може да се докосне". В резултат на този "контакт" може да се размести земната ос, да се объркат дните и нощите, едната половина на Земята да се заледи, а другата да се превърне в пустиня. Краят на годината ще бъде белязан с откриването на нов вид енергия. Това качествено ще промени живота на планетата. /БЛИЦ

 

5 коментара
29 Декември 2013 20:38 | дедо Вангел
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

дрън-дрън.


30 Декември 2013 09:18 | мк
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Глупости на търкалета.


30 Декември 2013 10:48 | МАМИ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ЗАЩО ТАКА НИ ПЛАШАТ????? МАЛКО ЛИ СМЕ В СТРЕС КАК ЩЕ МИНЕ ДЕНЯТ, КАК БАНКИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ СИ ПРАВЯТ С НАС КАКВОТО СИ ИСКАТ????? ЗА МЕСИЯТА КОЙТО ЩЕ СЕ РОДИ НА ИЗТОК ГО ПИШЕ И В КНИГАТА НА ЛЕЛЯ ВАНГА. СЕГА ТРЯБВА ДА СМЕ ПОД НАПРЕЖЕНИЕ И ЗА ПИСАНИЯТА НА НОСТРАДАМУС. ГОСПОД ДА Е С НАС!!!


30 Декември 2013 12:50 | Анонимен-християнин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Да не вярваме на Нострадамус. През 2014г. Трета световна война няма да има. Никаде Исус Господ нее споменал в Библията, че 2014г. ни чака-Световна война.


15 Януари 2014 22:26 | Ванеса
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Няма таква опасност. Това е поредното сплашване на човечеството. Напротив точно обратното ще бъде. Ще се открият нови технологии, нови лекарства, нови енергии, ново гориво. Светът ще започне ново начало .Въздухът ще се причисти чрез нови методи. Ще имаме помощ дори отвън планетата. Не се отчайвайте всичко се прави за да намалее населението в световен мащаб, пренаселени сме. Но не е истина за толкова
мрачни събития, чак до войни и изчезване на държави. Щом се открива придвижване на автомобили чрез магнити без гориво, представете си че дори да няма нефт ще има
екологични превозни средства и не само това. Спокооооо.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар