Учителка остави "бележка" на майка, написа я с маркер върху тялото на бебе   

02 декември 2020 06:07   5324 прочита


  

 
Учителка не може да бъде упрекната в липса на креативност: за да бъде чута от майка забравана, учителката в детската градина й е оставила напомняне, написано с водоустойчив маркер на корема на сина й. 

23-годишната Хедър Чизум от Флорида (САЩ) била шокирана, когато за пореден път взела 3-годишния си син Фин от детската градина и реши да го преоблече. Когато вдигнала тениската, тя видяла, че стомахът и гърдите на сина й са покрити с черен маркер. Като се вгледала внимателно, жената успяла да прочете: „Останах без памперси. PS. Прочетете съобщенията ми. " 

Очевидно било, че учителката на детето й е оставила „бележката“. Жената се опитала да изтрие написаното върху тялото на Фин с мокри кърпички, но нищо не се получило: буквите само леко избледнели. 

Разгневената майка публикува снимка „преди“ и „след“ на страницата си във Facebook и попита останалите родители какво мислят по въпроса. 

Хедър написа под снимката: „Аз съм самотна майка. Работя на пълен работен ден и имам две много малки деца. И сега ме обвиняват, че не чета бележките им за делата на детето в групата, които оставят в кутията за обяд всеки ден. " 

Тя обаче била особено ядосана, че когато взела сина си и срещнала няколко учители, никой не й казал нито дума. Според американката, ако учителката така иска да й напомни за необходимостта от нови памперси, тя би могла да напише за това върху памперса на детето, а не върху кожата му. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар