Трима от България изнасилиха брутално 11-годишна ученичка в Германия

11 март 2021 00:26   2 коментара   6069 прочита


Мадежите на възраст между 18 и 19 години, уговорили момичето да отиде с тях в квартира, където са се изгаврили с него

Трима младежи от България са арестувани в немския град Гопинген, провинция Баден – Вюртемберг, за изнасилване на 11-годишно момиче, съобщават немски медии. Инцидентът е станал на 4 март вечерта. Според полицията, тримата младежи на възраст между 18 и 19 години, уговорили момичето да отиде с тях в квартира, където са я изнасилили. Според предварителното разследване двамата мъже са се запознали с 11-годишна ученичка на улицата, след което са я подмамили в апартамента, предаде Блиц.

Става дума за български граждани - двамата на 18, а третият на 19 години. След това тя успяла да избяга, спряла полицейски патрул и разказала какво се е случило. Джамбазки:

"След инцидента момичето е успяло да избяга и да потърси помощ от случайно преминаващ полицейски патрул", се казва в изявление на прокуратурата, цитирано от bild.de. Служителите се погрижили за детето и веднага започнали да търсят заподозрените.

Те успели да арестуват двамата 18-годишни момчета в апартамента. 19-годишният е бил задържан малко по-късно близо до къщата. Миналия петък и тримата са били изправени пред съд, който постановил постоянен арест.

Не се съобщават имената им, нито етническата принадлежност. Медиите съобщават единствено, че са от България. Криминалистите продължават разследването, като дори са отворили телефонна линия за други евентуални жертви на насилниците. Припомняме, подобно зверско деяние не е първо в Германия, извършено от нашенци, и по-специално от представители на един етнос. Подобни изнасилвания имаше миналата година, а за нечовешкия ритник в метрото, чийто "герой" отново беше българин, се говореше дълго в Германия.

През 2018 година пък в град Велберт бе извършено брутално посегателство с участието на 8 тийнейджъра с български паспорт. Тогава 13-годишно момиче бе изнасилено на връщане към дома си. 14-годишният циганин Георги освен жена изнасилил и ученичка в Германия

2 коментара
11 Март 2021 08:46 | Някой
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Били са от България, но сега са чистокръвни германци (цигани). Страх ме е от германците. Черни изнасилвачи са и живеят в колиби.


11 Март 2021 08:53 | Някой
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Германските леви терористи всеки ден пишат статии, че българите сме „гадни расисти" и че циганите са „маргинализирани жертви". Вече имат възможност да ги интегрират със задниците на дъщерите си. Срам ме е от германците.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар