Трагедия: 18-годишен почина за броени часове, докато е под карантина заради баща си

22 май 2020 07:43   2 коментара   12656 прочита


Млад 18-годишен студент в колеж в Москва, почина бързо и неочаквано за роднини и лекари. Вирусната пневмония уби младежа за няколко часа, без симптоми на заболяването, пишат местни медии. Първи в началото на април от коронавирус заболял бащата. След извършен тест е доказано заразяване с новия тип коронавирус.

Цялото семейство на пациента е било тестувано - съпругата е дала положителен резултат (въпреки че болестта е протичала безсимптомно), а синовете (на 18 и 23 години) са дали отрицателен резултат. Членовете на семейството са били поставени под 14-дневна карантина, която са спазвали и са се чувствали добре. През май 18-годишният младеж е излизал рядко по улицата, а два дни преди смъртта си е бил с майка си на консултация в частен лекарски кабинет (заради друг медицински проблем).

На входа на частното медицинско учреждение му е била измерена температурата и тя е била нормална. Не е имал кашлица и след това през уикенда е карал мотор. И на 19 май около 14 ч. младежът изведнъж губи съзнание и скоро изпада в кома. В болницата е направена компютърна томография и е установена вирусно-бактериална пневмония. Тестуван е за коронавирус, но резултатът все още не е готов. В 22. 30 часа младежът е починал. 

  Blitz. bg:

2 коментара
14 Юни 2020 06:54 | text
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

text


14 Юни 2020 06:55 | text
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

text
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар