Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ƒомашен мехлем разрушава шиповете ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

“ова е най-тайнственото м€сто в »нди€, никога не е изследвано, защото, който доближи - умира


14 юни 2019 09:38   3857 прочита»нди€ е пълна с тайни и мистерии. ћоже би една от най-древните е тайната на кладенеца на богин€та Ѕхайраби.

“ази сграда се намира в планините в северна »нди€. ‘ормата прилича на кладенец, чи€то дълбочина не е известна.

—поред легендата богин€та Ѕхайраби живее на дъното на кладенеца. “€ обича тишината и самотата, така че наказва всеки, който се доближи до кладенеца и наруши нейното спокойствие.

ћистериозността се допълва от посто€нното присъствие на мъгла в кладенеца, което не позвол€ва да се види дъното. ј н€ма предпоставки за по€вата й на това м€сто. Ќе е възможно да се об€сни мъглата в кладенеца чрез н€кои научни методи.

ћестните хора см€тат тази мъгла за магическа, казвайки, че веднъж попаднали в не€, можете да изчезнете за часове, дни или, по принцип, да не се завърнете повече.

∆ивотните не се доближават до кладенеца, птиците не лет€т над него. –айонът около него е необитаем.

Ќикой от тукашните хора дори не би се съгласил да се приближи до мистериозното м€сто. ћестните легенди казват, че не е безопасно да посетите кладенеца. ≈дна от т€х разказва за група смелчаци, които са решили да сл€зат в долу. Ќикой от т€х не се върнал.

ƒруга твърди, че държавен служител е решил да види аномали€та със собствените си очи и запов€дал да бъде откаран в жилището на богин€та Ѕхайраби.  огато пристигнал на м€стото, като доказателство, че не се страхува и всичко това е само само суеверие, той предизвикателно се облекчил от ръба на кладенеца.

Ќо веднага след като се отдалечил на н€колко крачки от ръба на кладенеца, той изпаднал в безсъзнание и умр€л два дни по-късно, без да се събуди.

Ћегендарни€т кладенец все още не е изследван, той все още пази своите тайни./ pochivka.blitz.bg/

ќще за: »нди€  тайна  кладенец ќще от: Ћюбопитно

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.