Тамара Глоба за 2023 г: Най-страшно ще е през януари, после абсолютно всичко ще се промени 

20 ноември 2022 06:43   1 коментар   5989 прочита


 
Следващата година ще бъде една от най-трудните в последно време за цялото човечество. Тази прогноза е направена от известния руски астролог Тамара Глоба прд чуждестранни медии. 

Според нея 22 декември и 23 януари могат да станат критични месеци, които ще определят събитията за години напред. Тамара Глоба вярва, че трудните събития от последно време постепенно ще останат в миналото и всичко ще се оправи. 

Планетите предсказват, че те ще бъдат началото на глобално преструктуриране на целия световен ред, промяна в цивилизацията и промяна в умовете на хората. “Събитията, които се отнасят до този труден период, впоследствие ще доведат до желание за обединяване на целия свят, колкото и странно да звучи сега. 

Всеки се е затворил в себе си и това ще продължи до 2024 г. И от 2026 г. ще започнем тези събития, които могат да доведат до отворен свят. Няма да има това, което наричаме визи. Чакаме постепенното унищожаване на границите, отварянето на държавите и изграждането на общ свят на приятелска основа “, каза Глоба в интервю. 

 Астроложката обърна специално внимание на най-важните събития от 2022 г., които вълнуват целия свят. Тя отбеляза, че конфликтът трябва да приключи, но това няма да се случи толкова скоро. В същото време 2023 г., според нея, ще бъде най-трудната година за цялото човечество, а декември все още е пред нас - един от най-критичните периоди в отиващата си година. 

„Активните действия, когато има сериозни заплахи, са краят на 22-ра година - началото на 23-та. Всички чакаха ядрен удар, не видях прецедент за това, така че, разбира се, няма и да има ", обясни Тамара Глоба. 

Астролооката подчерта, че всеки трябва да е готов за глобални промени по света абсолютно всичко ще се промени, цивилизацията ще се промени драстично, икономиката ще се промени, не само психологията ще се промени. 

“Хората, които са имали много, сега отново ще останат без нищо, а хората, които нямат нищо, в даден момент ще грабнат в ръцете си нови неща – технологии, възможности, финансови потоци, базирани на електронни системи", заключи тя. 

Преди това човечеството е излезнало от най-опасния астрологичен тунел през последните две десетилетия - периодът между две затъмнения на 25 октомври и 8 ноември. 

Астроложката Олга Гранкина разказа на руснаците дали са издържали този сериозен тест и какво предстои. Известният руски астролог Светлана Драган предупреди през октомври, че следващите месеци ще бъдат много трудни за всички. 

Първо ни очаква труден край на годината, а след това и уникална пролет. Астрологът Татяна Борщ каза, че следващият важен период ще ни очаква през февруари 2023 г. Ще се превърне в своеобразен вододел между миналото и бъдещето. 


Превод: БЛИЦ 
 

1 коментар
21 Ноември 2022 10:42 | Зори
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

С няколко думи: "Ако ви боли зъб идете на зъболекар, ако не ви боли- няма смисъл".
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар