Сърбия в шок: Чичо заведе 9-годишния си племенник на рожден ден и го... изнасили

29 юни 2020 11:01   5919 прочита


ДНК анализът показва, че момчето казва истината

 А.П. (30) от Сремски Карловци, заподозрян в изнасилване на деветгодишно момче на частно парти в Серат, представи защитата си пред съда в Нови Сад, а съдия от Върховния съд за предварително задържане го осъди на 30 дни за публичен тормоз и опасение от рецидив и възможността за влияние върху свидетели.

А. П. беше арестуван вчера в Сремски Карловци, а от източник от прокуратурата заяви, че заподозреният отрича престъплението, пише "Вечер". В критичната нощ той завел момчето на рожден ден, откъдето го върнал около 4 часа сутринта. Родителите на момчето забелязали на следващия ден, че с детето нещо не е наред, затова го завели на лекар, който определил нараняванията и го задържали в болницата. "Медицински преглед разкри, че детето е наранено, което показва, че е било изнасилено.

Лекарите уведомявали полицията и е започнала разследване. Момчето, което е в състояние да общува, веднага заявило, че чичо му го е завел на рожден ден, принуждавайки го да пие алкохол и го целувал. Детето описало подробно ужаса, през който преминало.

От заподозрения веднага е взет ДНК за анализ и резултатите показват, че момчето казва истината. "/blitz.bg


Още за: изнасилване   дете   Сърбия   Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар