Страшен скандал в ефир между Джамбазки и Хекимян, намесиха Кобилкина и казармата

20 ноември 2020 13:41   2 коментара   4820 прочита


Водещият и гостът се сдърпаха заради хвърлянето на бомбички по протестиращи пред сградата на ВМРО

Истински цирк се разигра рано сутринта в ефир, след като Антон Хекимян включи Ангел Джамбазки в студиото, за да отговори на въпроса дали той е хвърлял бомбички по протестиращи от сградата на ВМРО.  Политикът, който е като доброволец в Ковид отделението на ВМА, не пожела да отговори на въпросите на водещия и между тях се разигра грозна сцена на заяждане и професионално доказване.

"Не е ли най-важното кой троши? Ако дойдат пред вашия дом и започнат да трошат - какво ще направите! Те дойдоха първи, ние бяхме нападнати и се отбранявахме. Ако тези хора бяха нахлули вътре, щеше да се стигне до физическа саморазправа. Кое е по-добре? Да използваш пожарния маркуч и да ги спреш, или да се биеш с тях по етажите?", попита Джамбазки. 

"Отговорихме адекватно на хора, които нападнаха нас и сградата, която беше пълна с хора. Вие ще им изиграете един танц ли?", попита евродепутатът в отговор на въпросите на напористия водещ. "Саморазправа е правен термин и ви съветвам да не го използвате, ние се защитавахме от хора, които ни нападнаха и започнаха да трошат вратата ни.

Вие сте пристрастни", отсече политикът.  "Хвърлянето на бомбички да не е някакъв комплекс за това, че не сте завършили казарма“, провокира госта си Хекимян. На това Джамбазки ми опонира като на свой ред го запита дали няма комплекс, че не е учил психология. Хекимян провокира евродепутата пак като го пита дали в сградата на ВМРО има и други опасни оръжия. 

"Аз съм човекът, който взе решение да защити нашата собственост. Защо ми задавате въпроси тип Наталия Кобилкина", попита Джамбазки водещия.  "Явно на вас Кобилкина ви е през очите тази сутрин", отговори му Хекимян.  "На някакви хора, на които вие симпатизирате искате да ги защитите с тези въпроси ли“, попита на свой ред Джамбазки. Накрая водещият грубо прекъсна събеседника си и и го изключи от ефир като премина към следващия гост, пише Блиц.
 

2 коментара
21 Ноември 2020 08:12 | мони
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Народа е казал " каквото повикало такова отговорило" . Протестиращите с пита ли искат да ги посрещат


21 Ноември 2020 16:40 | Читател
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Не е лошо да си пиеш хапчетата редовно.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар