Според секретен доклад на ЦРУ: България е на 8-о място в Европа по посещения от НЛО! 

13 април 2021 06:31   1 коментар   4288 прочита


  
Наскоро ЦРУ разсекрети хиляди файлове, съдържащи ценна информация за извънземните и техните посещения на Земята. От данните се разбира каква е продължителността на мисиите им, за които се смята, че проучват човечеството и нашата планета, къде стоят повече и къде просто се мярват за секунди. 
 
Въз основа на проучване от американското Централно разузнавателно управление става ясно, че България е на осмо място в Европа по продължителност на престоя на НЛО на територията й. Средно 17-те регистрирани в базата с данни странни събития са траели по 21 минути. Или почти 6 часа общо. Обявените случаи от документите на ЦРУ са анализирани от сайта www. PsychicWorld. com. 
 
Като цяло на Стария континент са изброени 994 посещения на непознати пришълци за 100 години наблюдения. 
Най-продължителен интерес към терени в Европа те са проявили към миниатюрното кралство Монако, което заема площ едва от 2, 2 кв. км. Размерите му не са попречили на летящите чинии да пребивават там средно по 45 минути. 
На второ място следва също малката Лихтенщайн 
- средно по 39 минути там са наблюдавани такива явления. И то главно светлина, която се мести в небето, а не летящи чинии. Трета е Латвия - с престой на НЛО от 24 минути, както и доста по-голямата Украйна - 22 минути. Последното място е резервирано за малкото Сан Марино (61, 2 кв. км), където извънземни не са били забелязани нито веднъж. 

В разсекретените файлове на ЦРУ обаче не се посочва откъде може да са дошли извънземните при всеки от тези случаи и колко време им е било необходимо, за да преодолеят разстоянието до Земята и да бъдат видени с просто око. От документите става ясно, че пътуването дори от най-близката галактика трае 200 години. 
Що се отнася до България, при нас по-рядко идват летящи чинии, по-скоро сме свидетели на светлинни феномени. В един от описаните случаи през 2013 г. над София е прелетяло нещо като космически кораб, но само за една секунда. У нас най-често са забелязвани горящи топки, предимно на територията на столицата. В София преди години е регистрирано например голямо огнено кълбо с искрящи в зелено, жълто и червено пламъци. Най-дългият престой на извънземни в България обаче не е в столицата, а във Варна. Докладът казва, че в продължение на 80 минути местните са наблюдавали 14 ярки и изключително бързо движещи се на изток летящи чинии. Правело впечатление, че не летели в една и съща равнина. 4 години по-късно също над морската ни столица са се придвижвали няколко обекта, част от тях в пълен синхрон като ескадрила на военни самолети. ,пише Ретро бг 

„Бяхме четирима души и бяхме седнали в двор извън града. Първото нещо, което видяхме, беше най-ярко и извънредно бързо. Не приличаше на нищо, което познаваме. Със сигурност не беше военен самолет. Първо изглеждаше като ярка червена звезда, но после изведнъж започна да се движи с висока скорост”, разказват очевидците. Ярка червена светлина е наблюдавана още над Ихтиман и Созопол. А в Пазарджик граждани твърдят, че са виждали цели 10 минути светещи в цветовете на българското знаме обекти - бяло, зелено и червено. Има свидетелства за гостуване на НЛО още в Чирпан, Търново, Плевен. Най-странно обаче е описанието на жител на Голяновци, Костинбродско. Той споделя, че имал среща с „третия вид” и обрисува подробно хуманоид с елипсовидна глава, огромни черни очи и едропореста кожа, който се появил и изчезнал от стаята му през нощта. 
 
Данните за България в докладите на ЦРУ не са пълни, тъй като за страните от Източния блок съобщенията започват след 1990 г. 


Още за: доклад   българия НЛО   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
13 Април 2021 12:17 | красо ПАЧКАТА
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЗНАЯТ, ЧЕ ЩЕ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ЗАБЕЛЕЖИ А АКО ГИ ЗАБЕЛЕЖАТ ЩЕ ДАДАТ НЯКОЙ МИЛИАРД НА БОЙКО БОРИСОВ И ВСИЧКО Е ОК
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар