Служителка на НАСА видяла хора на Марс

08 септември 2019 11:14   4 коментара   18102 прочита


Форумите за теории на конспирациите буквално бяха взривени от жена, която твърди, че е бивша служителка на американската космическа агенция НАСА и е видяла хора на Марс. Тя се казва Джаки. Жената се е обадила в ефира на предаването Coast to Coast AM на радио American radio station, за да направи „самопризнание“, че е видяла с очите си как мъже в скафандри са бягали по повърхността на Червената планета още през далечната 1979 г.

По думите на Джаки тя е била част от екипа, който се е занимавал със свалянето на телеметрия от апарата „Викинг“, когато е видяла как хората тичат благодарение на пряка връзка. „Чудя се дали може да разгадаете една 27-годишна история за мен?“, е попитала тя водещия. „Онзи стар роувър „Викинг“ се придвижваше. Тогава аз видях двама мъже в космически костюми – не като онези дебелите, които ние сме свикнали да виждаме, но въпреки това те бяха защитени. Те дойдоха от посока хоризонта и вървяха към „Викинг Експлорър“.

От НАСА не коментират твърденията на жената, но това не попречи на любителите на конспиративните теории да ги приемат като поредното доказателство за „тайна космическа програма“. Според Джаки още шестима други служители на агенцията са видели двамата човеци да вървят по повърхността на Червената планета. Джаки също задава въпроса дали двамата мъже в костюми са били астронавти на НАСА./ newsbg.eu/

4 коментара
09 Септември 2019 19:41 | Спиридон
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Дааа верно е... И аз ги видях. Също така имаше две жени голи, които ги гонеха. Бяха с по четири ръце и три гърди... ужас! Приличаха на Лилито П.
и Румето Б. Мисля, че гонеха Борето и Цеци!


09 Септември 2019 19:55 | Чачо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Зов за завръщане 1 ва серия


09 Септември 2019 20:59 | Иван
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И накрая хората проговорили с треперещи гласове и тъжни очи:
"Моля те, намали го това пиене! Първо бяхме в летящи чинии, кацахме в гората, отвличахме хора. Сега и на Марс ни изпрати. Не издържаме повече! "


10 Септември 2019 05:35 | Живко Спасов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Има ли извънземни наистина
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар