След операция за отслабване органите на жена се превърнаха в „бетон"

15 март 2023 09:09   6031 прочита


 

Пинки Джоли решила да отслабне, но не искала да се подлага на диета. Вместо това тя отишла в клиника в Истанбул, където й предложили операция за намаляване на стомаха на ниска цена. След операцията обаче вътрешните й органи се превърнали в... "бетон". 

Пинки бързо събрала 2000 британски лири и отлетяла за Турция през ноември 2022 г., записвайки се за операция, която трайно ще намали размера на стомаха й с 85%, съобщава The Mirror. Но скоро след двучасовата операция жената получава множество усложнения, включително силна коремна болка, повръщане и дехидратация.

През декември жената се върнала у дома и се обърнала към британски лекари. Спешна компютърна томография показала, че тежко изтичане след операцията е довело до инфекция, която е превърнала вътрешните й органи „в бетон“.цял екран

След операцията жената има много усложнения, включително силна коремна болка, повръщане и дехидратация.

„Чувствам се подведена. Разстроена съм, че нещо, което трябваше да помогне, ми причини толкова много страдания. Отслабнах с четири килограма за четири седмици, защото коремът ми стана малък. Исках да сваля осем килограма за две години „Трябваше да сложа сонда за хранене, но всичко е много болезнено. След като почти умрях, съжалявам за решението си“, каза жената след операцията.

В края на януари 2023 г. Пинки трябваше да претърпи "промивка" на вътрешността на стомаха си, за да спаси живота си. След процедурата тя беше в Кралската университетска болница в Ливърпул, борейки се със сепсис повече от месец. Сега жената тежи 82 килограма, но не може да яде твърда храна и се притеснява за здравето си.

GlasNews


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар