Слави Трифонов попиля bTV и шоуто на Цитиридис

13 април 2020 09:22   4 коментара   31609 прочита


Човекът няма чувство за хумор, предаването му е глупост и върви на инат, коментира шоуменът

„Не съм гледал вечерното шоу на bTV. За някои неща човек трябва да има топки, човек трябва да има силен характер, с който да надмогне себе си.” Така Слави Трифонов отговори на въпрос на потребител дали гледа шоуто на своя наследник Николаос Цитиридис в директно предаване на "Фейсбук" страницата на "Господари на ефира", пише Блиц. После обаче със сериозен тон Слави допълни: „Гледах го, разбира се.

Голяма глупост. Човекът няма чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад. В САЩ водещите на такива тв продукции започват над 40 години, аз стартирах на 33. Това предаване върви на инат, иначе отдавна трябваше да бъде спряно. В него няма нещо, което върви като рейтинг. То съществува, тъй като някой е похарчил някакви пари и сега трябва на инат някой да се прави на водещ. А иначе трябва да се дава път на младите, но ако го дадеш на млад глупав човек, значи ти си страшно глупав стар човек.”

4 коментара
14 Април 2020 00:46 | �������
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

СЛАВИ ПРЕМИЕР А СЛЕДВАЩИЯТ КМЕТ НА .БЛ-ГРАД Е НЕГОВ И ТОИ СЕ КАЗВА ИЛКО СТОЯНОВ. АДВОКАТЧЕТО .И БИВШ ЗАМ. КМЕТ ПО ФИНАНСИТЕ НА .ГР. ПЕТРИЧ. КОЛКОТО И ДАНЕВИ .ИЗНАСИЯ.....


14 Април 2020 14:48 | Някакъв
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Славчо дълго време се смееше на Къци Вапцаров, сега се смее на Цитиридис, но не осъзнава, че е още по-скучен и изтъркан от тях.


14 Април 2020 15:36 | от ванга
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

ТВОЕТО ПРЕДАВАНЕ Е ПЪЛНА ТАГЕДИЯ И СКРЪБ . ТЕЛЕВИЗИЯТА ТИ Е ГОЛА ВОДА - ПОНЕЖЕ ВИЕ СТЕ ГОЛА ВОДА. А ПЪК СЦЕНАРИСТИТЕ ТИ И ТОШКО ИМАТ И ЖАБЧЕТА В УШИТЕ. ТАКАВА ТЪПОТИЯ НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ ДО СЕГА - А СЪМ ЧОВЕК НА ВЪЗДРАСТ.


16 Април 2020 16:36 | Giorgos
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

tsito e gotin
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар