Шок: Ал Кайда върза дете с вериги да гледа докато измъчват и убиват родителите му

24 септември 2013 12:10   5 коментара   16212 прочита


Сирийските бунтовници са поставили тази снимка, която потресе света, на нея се вижда вързано дете с вериги, което гледа екзекуцията на родителите си и цялото им мъчение.

На Фейсбук страницата, която поддържат сирийските бунтовници е поставена под нея пише Как Ал кайда е затрила шийтско семейство., пишат световните медии

Светът изпадна в шок при вида на тази жестокост.

5 коментара
24 Септември 2013 13:47 | 1
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

И ако още някой твърди, че не трябва да приемаме бежанци, независимо каква националност са, то той е по-безсърдечен от съществата, причинили на човечеството това!!! Вече се ужасявам от медиите!


24 Септември 2013 15:17 | Петър
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Тия боклуци са въоражавани ежедневно от американци, французи и евреи! А нашето правитество взема тяхната страна ..


24 Септември 2013 16:09 | озадачен
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Колко му трябва на човек, за да види една подобна фотография за да да избухне в неудържим гняв и да привика всичко в себе си за да заклейми тероризма и да е готов сам да изправи с голи гърди да даде личен принос в отпор на тероризма ?!
И аз съм един от тях и често констатирам - за съжаление разбира се !
В главата ми безредно нахлуват въпроси !
Много въпроси !
Раковски, Ботев, Левски и колко много знайни и незнайни герои - били ли са терористи опълчвайки се срещу Високата порта в името на свещената свобода !
НЕ, РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЕ !
Обявяването за на групи от хора в най новата история на света за ТЕРОРИСТИ, всъщност е най ефикасното оръжие - първо за солидарност в глобусен мащаб и тригър за безпощадни обединени действия срещу тях !
Войната в Афганистан, в Ирак ни даде шокиращи примери какво е тероризъм в широки мащаби с отблъскваща действителност ! И то в 21-ви век !
Отблъскващото и неприемливо Е -, че и при двата вида тероризъм с плащат и страдат невинни хора


25 Септември 2013 01:03 | хм
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

А плевнята (президентът ни!!!) подкрепя удари по противниците на терористите?!? ОЛИГОФРЕН!!!!!


25 Септември 2013 09:33 | стьопата
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Има ли още глупаци, които да симпатизират на американците и да си мислят, че това са бунтовници срещу режима на Асад...????
Може би първата искра е дадена от някакви противопоставили се на режима, но сега това е война на "Ал Кайда" и всички ислямисти срещу цивилизования свят (да не се забравя, че Сирия беше една от най-прогресивните и проевропейски ориентирани арабски страни с голям брой християни, свободно изповядащи религията си в мюсюлманска държава).
И какво пак, на американците не им изнасял режима на Асад, понеже е проруски и прокитайски ориентиран....???? Ами не може, а и не е нормално целия свят, всички страни да симпатизират на американците, да ръкопляскат на техните успехи и "ценности"... И ако още не могат да се усетят и да проумеят ситуацията, то Ирак ще им се види детска играчка в сравнения с задаващото се в Сирия. Там е гнездото на осите, там е инкубатора на ислямистите.... Ето го и резултата в Кения, от къде са дошли и за какво се борят нападателите... ислямисти ????
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар