Шофьор-убиец вдигна 200 км в час на сняг. Ентусиастът се пуснал по двупосочен път през нощта (видео)

28 януари 2016 13:10   1 коментар   5023 прочита


Клипчето взриви интернет с над 23 000 гледания

Шофьор постави рекорд в зимни условия, пързаляйки БМВ модел е46 с 200 км в час на двупосочен път, покрит целия със сняг. 34-годишният водач прави изпълнението си през нощта, когато движението е по-слабо, а екстремното каране е заснето с камера и качено във Фейсбук и Ютюб, пише "Телеграф".Само за няколко дни видеото е гледано от над 23 000 души и е една от най-коментираните теми в автофоруми и сайтове за коли. Потребителите са разделени на две групи - едната смята, че шофьорът е велик пилот със смело сърце, докато другите са категорични, че това каране е лудост, която може да убие невинни участници в движението.

Цялото клипче е с дължина малко над 12 минути и се върти в мрежата от 4 януари. Изпълненията на джигита са както в населено място, така и по междуградски участък, става ясно от крайпътните табели.

Проверка показа, че шофьорът е един от първите шампиони по дрифт (контролирано пързаляне на автомобил) в България. За изпълнението си той не може да бъде санкциониран от КАТ, тъй като скоростта не е засечена с рада, а клипчето в интернет не може да е доказателствено средство.


Още за: шофьор   рекорд   условия   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
29 Януари 2016 09:00 | Лозаря
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Добър е и внимава! На второто клипче даже поляците питаха за песента на килата :)
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар