Сервитьор изнасили 15-г. руска ученичка в 5-звезден хотел в Анталия

16 септември 2020 07:39   1 коментар   5765 прочита


 В един от петзвездните турски хотели сервитьор е отишъл в стаята, където се намирала 15-годишна рускиня, и е извършил сексуални действия спрямо ученичката, съобщава Hurriyet. Момичето пристигнало на почивка в Анталия, Турция, заедно с родителите си. Отбелязва се, че рускинята „е била подложена на сексуално насилие в стаята си“.

Подробности за инцидента не са дадени, но е известно, че семейството на жертвата на сервитьора, който работи в хотела, вече е съобщило за инцидента на местната прокуратура.

Първо родителите на момичето се обърнали към персонала на хотела с молба да извикат полицията. Ръководството на хотела, според информацията, решило да скрие инцидента и да запази репутацията на бизнеса. "Той работи при нас от четири години. Видял е руското момиче да се целува с друг летовник.

След това тя е спряла сервитьора, който преминавал покрай стаята й, и помолила: "Не казвай на мама". Последвалите действия са станали точно след този диалог", разказал е своята версия за инцидента генералният мениджър на хотела Фатма Доган. Родителите на момичето са написали заявление срещу сервитьора, както и спрямо цялото ръководство на хотела.

Съобщава се, че консулът на Русия в Анталия Иван Степанов също е подал жалба до Министерството на туризма и Асоциацията на туристическите хотелиери на Средиземноморието. 

  Blitz. bg

1 коментар
16 Септември 2020 16:20 | edin
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

значи каката са има отделна стая в хотела и не е с родителите си, може би и не е от тия дето са свързани с обща врата..... машалла
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар