Рускинята Кристина - тя е на 23 години, има 11 деца и иска още

22 февруари 2021 08:03   1 коментар   3283 прочита


 Кристина Озтюрк е на 23 години, хубава и с ослепителна усмивка, и на пръв поглед не изглежда като жена, особено заинтересована от майчинството. 

С нейната външност и на нейната възраст страничният наблюдател би предположил, че рускинята ще си пада най-вече по купоните и небрежните срещи с мъже. 


Тя обаче е майка на 11 деца и иска да има поне още 111 бебчета. 

Уловката е, че само едно от децата на Кристина е родено от нея и то когато тя е едва на 17 години. Тогава рускинята, която е родена в Москва, става майка на дъщеря на име Вика, но отказва да разкрие повече подробности кой е бащата на детето и защо не е започнала да гради семейство с него. 

Няколко години по-късно късметът на Кристина се усмихва истински, докато е на море в Батуми - грузински курорт, известен като "Лас Вегас на черноморския бряг". 

Там тя се запознава с Галиб Озтюрк - 56-годишен магнат, собственик на редица хотели и апетитни недвижими имоти, както и транспортен предприемач. Двамата се запознават още в първия ден на ваканцията и, както признава младата жена, било е любов от пръв поглед. 

Господин Озтюрк е с 23 години по-възрастен от Кристина и има пораснали деца от предишни негови връзки, но това не е пречка пред романтичните му отношения с московчанката. Нещата се развиват светкавично и веднага след почивката си рускинята се мести окончателно да живее в Батуми. 

В профила си в Instagram Кристина пише, че за нея Галиб е "ментор, съветник и принцът от приказките в едно". 

Двамата споделят и една огромна обща мечта - да имат наистина голямо семейство. В лицето на Кристина бизнесменът вижда съпругата, която винаги е искал - срамежлива, скромна, но и вечно усмихната и мистериозна. Милионите, с които Галиб разполага пък, са чудесна предпоставка двамата да започнат да градят многодетното си семейство колкото се може по-скоро. Lifecafe 


Още за: рускиня   майка   11 деца   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
23 Февруари 2021 01:51 | 2+2=6
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Много скромна и... и още девствена след като родила и любов от птичи поглед и с една дума... ставайте за училище, ще закъснеете
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар