Родна силиконка нахъсва феновете си за масови убийства на животни!

08 февруари 2020 09:45   3 коментара   3794 прочита


Неграмотната секс бомба Анна-Мария нахъсва феновете си във Фейсбук да измъчват кучетата "живи до край“. Тунингованата плеймейтка, която взе участие в сериала "София ден и нощ", иска всички помияри да бъдат избити.

Брюнетката се оказа супер неграмотна и в двете изречения е допуснала смешна и непростима грешка, която я изложи по жесток начин. Тя нарече бездомните животни "пумяри", без да си дава сметка, че изписва неграмотно думата. Използва и глагола евтаназират по неправилен начин. Невежеството на силиконката не остана незабелязано от хората в социалните мрежи, които й се нахвърлиха като озверели хищници.

Тя открито призова феновете си във фейсбук да измъчват бездомните кучета в коментар под поста на някой си Емил Стаменов, който пък е дълбоко възмутен от съществуването им в столичния кв. "Изток". "Малко му е на песа, нека не го "евтанизират", а да го измъчват живо до край", зове силиконовата гърла. И се аргументира срещу недоволни от мнението й: "Ами освен да отстъпим планетата на "пумярите", след време на земята да си живеят само те тука", реди неграмотни глупости нарочената за звезда.

show.blitz.bg

 

3 коментара
08 Февруари 2020 19:23 | XXL
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Трябва ти едно магаре, да ти го набута отзад.


08 Февруари 2020 20:29 | �������
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ЗАРАДИ ТАКАВА КРАСАВИЦА НА МОМЕНТА СЕ ПРЕВРЪЩАМ В МАГАРЕ.


08 Февруари 2020 20:29 | �������
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ЗАРАДИ ТАКАВА КРАСАВИЦА НА МОМЕНТА СЕ ПРЕВРЪЩАМ В МАГАРЕ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар