Ревност и скандали за пари разделиха Рачков и Мария

15 август 2017 11:27   2 коментара   14844 прочита


„Господарят на ефира” направи блондинката известна, тя отказа да му роди дете

Скандали на тема деца и семейство, болезнената ревност на Димитър Рачков, изкушенията на нощния живот, алчността на Мария Игнатова към парите, жаждата й за още и още ангажименти и слава - това са само малка част от факторите, които разбиха хармонията и любовта на една от най-известните светски двойки у нас.

Открай време под сурдинка се мълви, че водещите на "Господари на ефира" живеят разделени, но ето че дойде моментът, в който Рачков, в ролята си на мъж и на по-силната половина от вече разбитото семейство, изплю камъчето пред медиите: "Аз и Мария Игнатова вече не сме заедно. Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!".

Рачков и Игнатова се събраха през 2009 г. Оттогава медиите живо се вълнуват от връзката им. През годините редовно плъзваха слухове, че двамата се разделят. През 2016 г. в предаването "Комбина" Мария Игнатова отхвърли тези слухове. Тогава тя каза: "За осем години, откакто сме заедно, жълтите медии ни разделяха сигурно 67 000 пъти, но все още сме заедно".

Допреди две години в къщата на двойката в Панчарево цареше мир и истинска хармония. Първите пукнатини в семейството се появили заради желанието на Рачков с Мария да си имат свое дете. И двамата вече имат по едно от предишни връзки - Митко има син от брака си със сценаристката Христина Апостолова, а Мария - също син от клубния бос Петко Димитров.

Желанието на комика да стане баща за втори път Мария попарила с абсолютна категоричност и без право на обжалване. За никого не е тайна, че в последните години водещата е едно от най-търсените и високоплатени лица в телевизията и прибира огромни хонорари от Магърдич Халваджиян, който непрекъснато я ангажира в риалити форматите, които продуцира. Нова бременност, още едно дете, майчинство - всичко това означава, че Игнатова ще трябва да приключи с телевизионните си изяви, да се превърне в домакиня и детегледачка.

"Мария е от жените, които имат фобия да не загубят своята популярност. За да роди дете на Рачков, тя трябваше известно време да промени начина си на живот, нещо, което изобщо не я устройваше. Заради едно дете да изпусне толкова ангажименти и да рискува да бъде забравена от публиката - абсурд!", коментират в телевизионните среди.

Нещо повече - Мария не искала още деца и за да не развали фигурата си, която е изключително важна за една водеща. Нездравословният начин на живот, който блондинката водела, също редовно припалвал семейните скандали. За да пази тънка талия, Мария се хранела рядко и с нищожни количества храна. Заради натрапчивия й страх от напълняване в един момент Рачков започнал да се опасява, че половинката му страда от анорексия.

В петъците и съботите, вместо с мъжа си, Игнатова предпочитала да купонясва в компанията на Кремена Халваджиян. В този аспект Рачков бил пълна нейна противоположност. Вече на 44 години, бургазлията копнеел за домашен уют и къща, в която звучи детски глъч. Затова и преди няколко години инвестирал огромна сума в строежа и обзавеждането на вилата си в Твърдица, с надеждата поне през летния сезон, когато "Господарите" и риалити форматите почиват, домът да събира него, Мария, Виктор, малкия Митко, а някой ден - и тяхното братче или сестриче. И тук плановете на актьора претърпели абсолютен провал - кракът на Игнатова изобщо не стъпил в твърдишката къща!

Редовните купони на жена му и г-жа Халваджиян в един момент започнали да притесняват Рачков и ревността му избухнала със зловеща сила. А слуховете, че вече не е №1 в сърцето на Мария заради най-добрия акробат в света Енчо Керязов, накарали звярът в него да се пробуди. С чаровния Керязов Игнатова се засича покрай инициативата "Нощ на звездите", организирана от фондацията на акробата. След поредния семеен скандал, в който Рачков поискал да научи колко процента истина има в клюките, Мария "забила нож" в гърба му, появявайки се заедно с Керязов на 50-годишния юбилей на Магърдич Халваджиян в средата на април.

Въпреки че и двамата й мъже - и Петко, и Рачков след него, изкарват пари и по време на връзките им Мария никога не е била лишавана от нищо, за своя собствена сигурност водещата винаги е искала да работи, да изкарва пари и да е известна. От друга страна обаче, неспирното желание на Мария да бъде не обикновена домакиня, а кариеристка и да печели още и още, също докарало черни облаци над семейната къща в Панчарево.

Дори разговорите и увещанията на Рачков, че е спестил достатъчно, а и печели много като водещ на "Господарите", "Като две капки вода" и по частни партита срещу 4-5 цифрени хонорари, не накарали амбициозната Мария да напусне работа и да отгледа общото им дете!

„Истината е, че Рачков направи Мария Игнатова известна. Ако не беше той и името му, тя още щеше да е водеща на „Спорт тото”. Но благодарност на този свят няма”, коментират зад кулисите на „Господари на ефира”, които са загрижени за изпадналия в депресия Митко.

retro.bg

2 коментара
21 Август 2017 11:34 | к
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

аз се чудя как се намира жена, която да живее с дози неприятен, отвратителен палячо Тази, ако е седела при него заради парите, говори много лошо за нея


09 Септември 2017 00:10 | LONDON
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

ТОИ Е ПАЛЯЧО, А ТЯ КАКВА Е АЛЧНА И НЕБЛАГОДАРНА МЪРЛА.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар