Пророчества: Ванга ни предупредила за К-19 и какво ще се случи след него

24 април 2020 09:45   5894 прочита


Нов клип с пророчеството на българската ясновидка вече е изгледан от над 1 млн. потребители

Светът се променя. Какъв ще бъде той след пандемията от коронавирус - не е известно. Много хора се вълнуват предимно от това кога ще свърши тя. Оказва се, че българската ясновидка Ванга е дала отговор на този въпрос, пише "Трафик Нюз", позовавайки се на световни медии.

Програмата "Новите руски сензации" показа цялото пророчество. Видеото, което медията е публикувала, е дълго 45 минути и носи заглавието "Когато вирусът убиец се оттегли: Пророчеството на Ванга".   Учените смятат, че повече от 80% от населението на света ще бъде заразено с коронавирус. 15% ще бъдат на интензивно лечение. Никой не може да каже кога точно ще свърши кризата. Баба Ванга обаче е предсказала, че светът, който познаваме, ще се промени изцяло. „Един ден този свят ще свърши, но краят няма да дойде скоро.

Не се страхувайте! Живейте в хармония и си помагайте взаимно. Да живееш в страх, не е живот. Това, което е писано на Небето, не може да бъде променено от човека. Рано или късно то се случва," е казала пророчицата.

Ванга е предсказала, че болест, по-страшна от рака, ще обезлюди Европа. „Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце“, предрича пророчицата. В друго свое пророчество тя зазва, че заразата ще дойде от изток. „Човечеството ще се спаси, когато всички хора се обърнат с молитва към Бога. Когато всички хора станат по-добри, когато си помагат взаимно и спрат да се надпреварват и да трупат. Мирът с бомби не се опазва - опазва се с разум и вяра", казва още Ванга.

Новото видео с пророчествата на Ванга вече е достигнало над 1 милион потребители.  Британският "Daily Star" също разказва за пророчеството на баба Ванга от далечната 1996 г. За първи път то е публикувано във фейсбук от Нешка Робева, която често посещаваше пророчицата в дома и в местността Рупите. "Нешке, ще ни гази короната", казала през 1996 г. баба Ванга на Нешка Робева. Едва наскоро спортната легенда успяла да разбере какво е имала предвид ясновидката.  Британците наричат баба Ванга "балканския Нострадамус". В таблоида се припомня също, че тя е предрекла атентата в Ню Йорк на 11 септември, както и Брекзит.

От редакцията на "Дейли стар" съобщават още, че 85% от пророчествата ѝ са се сбъднали, като напомнят, че за 2020 г. те са особено мрачни Британският "Daily Star" също разказва за пророчеството на баба Ванга от далечната 1996 г. За първи път то е публикувано във фейсбук от Нешка Робева, която често посещаваше пророчицата в дома и в местността Рупите.

"Нешке, ще ни гази короната", казала през 1996 г. баба Ванга на Нешка Робева. Едва наскоро спортната легенда успяла да разбере какво е имала предвид ясновидката.  Британците наричат баба Ванга "балканския Нострадамус". В таблоида се припомня също, че тя е предрекла атентата в Ню Йорк на 11 септември, както и Брекзит.

От редакцията на "Дейли стар" съобщават още, че 85% от пророчествата ѝ са се сбъднали. Пророчествата на Ванга за 2020 г. са особено мрачни - тя е предрекла убийство след покушение на Владимир Путин, както и мозъчен тумор на Доналд Тръмп. blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар