Професор от БАН: Има 80 вида извънземни сред нас!

09 април 2018 09:27   1 коментар   3875 прочита


Сред населението на Земята бродят между 60 и 80 типа извънземни същества, казва проф. Лъчезар Филипов от БАН, позовавайки се на сведения на очевидци. Извънземните са с различни размери - някои от съществата са малки, други големи – с ръст около 2 метра и половина. Това обяснява и голямото разнообразие на НЛО, смята проф. Филипов. Според него е напълно възможно да се крият във водата и да имат тайни бази на дъното на океана. Проф. Филипов разясни, че не е виждал НЛО, но вярва в тях. Преди години той се срещнал със свой колега в Мексико.

„Донесе снимки на една мумия, която е в музей“, разказа Филипов. Тя била висока около 60 см, а анализът на ДНК-то показал, че то не принадлежи на човек. Съществото нямало лакти, било с по-малко ребра, а главата му била прекалено голяма. В същото време всеки десети българин твърди, че е виждал НЛО. От началото на 2018-а само над София са забелязани две летящи чинии. През януари са забелязани пет мистериозни обекта, които се движели в небето в строен ред, като три образували триъгълник.

Месец по- късно, на същата дата, НЛО беше снимано с камера на мобилен телефон да кръжи над кв.“Младост“ 1. През последната година все повече зачестяват случаите на забелязано НЛО над територията на България. И докато психолозите обясняват, че стресът от ежедневието отключва маниите по летящите чинии у българите, то вярващите в извънземни имат друг отговор за загадъчните посещения на зелени човечета у нас. Някои теоретици твърдят, че в България е скрита половината от тайно оръжие, което може да унищожи цялата галактика.

Устройството е скрито в района на Рилските езера. Никой обаче не се наема да го търси, за да не привлича излишно внимание. Могъщото оръжие било голямо колкото дланта на ръката. Върху него било изрисувано усмихнато лице, което символизирало Създателя.

/retro.bg/


Още за: население   размери   ръст   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
09 Април 2018 12:05 | случаен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И тоя си има другарче!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар