Президентът Радев подкара колело в центъра на София

21 септември 2019 10:28   1 коментар   4603 прочита


Снимка на президента Румен Радев обиколи социалните мрежи.

На кадрите се вижда как държавният глава кара колело в района на НДК.

"Днес кой видях да кара колело в центъра на София!", написа във Фейсбук авторът на снимката, а именно Bobby Angeloff.

Кадърът с Радев събра за отрицателно време над 400 споделяния. На снимките Радев е облечен в синя спортна блуза, светъл панталон и маратонки. Той е подкарал черно колело. Потребителите на социалната мрежа бързо започнаха да трупат коментари.

За едни снимката е заради "имиджова криза", както гласи един от коментарите.

"Ако това не е колаж, аз точно така си представям нашият държавен ръководител. А не да хвърля пари от прозореца на джипа", пише потребител под снимката на Боби Ангелов.

Закачките също не липсват.

Друг потребител пита Ангелов, дали е взел автограф от Радев, а пък Бойка Атанасова се чуди в коментарите, "Марка "Украйна" ли е?" колелото. Част от коментиращите задават друг въпрос - къде е НСО?

Миналата година Радев изпъкна с друга спортна активност.

Президентът тогава показа, че не е загубил физическа форма по време на посещението си в 68-а бригада "Специални сили" в Пловдив.

По време на визитата си, той неочаквано се насочи към лоста и безпроблемно направи коремно възлизане сред поощрителни погледи и аплодисменти на публиката без да се притеснява от това, че носи строг костюм. /vesti.bg


Още за: Румен Радев   мрежи   кадри   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
21 Септември 2019 10:40 | 333
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

на запад политиците се придвижват пеш или с колела или с алтернативен транспорт, а в тук и в най-малкото село със служебен автомобил, който се използва и за много други неща и дейности, важно е пари от нашите данъци да се харчат
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар