Потрес! Анита Мейзер излезе от затвора и вече е с нов скандален ход за милиони! 

22 юни 2020 10:46   1 коментар   5250 прочита


Докато Анита Мейзер се радва щедро на свободата си в Лас Вегас, майката на убития от нея Николай Димов още не е получила присъдената й от съда кръвнина в размер на 100 000 лева.

Мургавата секс бомба излежа голяма част от присъдата си в Сливенския затвор, след което подпали с 200 към страната на неограничените възможности. И поне засега провокативната брюнетка не дава вид, че се интересува от обезщетението, което дължи на роднините на убития си приятел.

Припомняме, че скандалната силиконка бе наказана на втора инстанция с 3 години затвор за това, че в нощта на 14 срещу 15 август 2016 г. е затегнала две свински опашки около врата на мъжа си.

Според обвинението смъртта му е била причинена по непредпазливост, а гражданският иск срещу Мейзер от майката на Николай Петранка бе за 150 000 лв. Анита обаче многократно я молила по телефона да го оттегли. В крайна сметка съдът отсъди 100 000 лв. кръвнина за родителката.


Оказа се, че  Анита предвидливо е прехвърлила цялото си имущество на дъщеря си Джулия още преди фаталния 14 август. Така майката на удушения със свински опашки Николай не може да направи запор и да изиска по съдебен път получаването на сумата. Овдовялата Мейзер откровено призна, че е направила врътката с недвижимото си имущество.

"Нямам пари, нямам имоти. Аз нямам нищо на мое име. Всичко е на дъщеря ми. Имам едно единствено дете и съм ги приписала срещу гледане", сподели наскоро в телевизионно интервю Мейзер. "Чувала съм, че тялото трябва да се изнесе навън, за да излезе по-бързо духа от него", скандализира Мейзер в ефи и добави, че не се страхува от духа на убития си мъж, тъй като го обичала и знаела, че и той я обича.

Двамата се оженили на Хаваите, но нямали сключен брак у нас. Преди години силиконката спечелила цяло състояние от американската лотария, но предпочела да запази в тайна удара си, тъй като се страхувала от рекет, пише "Уикенд".

Мейзер няма никакво намерение и скоро да се връща в родната България, защото тук се чувствала "като в ада". "Аз мишка не мога да убия... камо ли човек", пали се бившата „Мисис България”, която се притеснявала и от близките на покойния си мъж, които непрекъснато подавали жалби и настоявали присъдата й да се преразгледа./show.blitz.bg

1 коментар
23 Юни 2020 12:53 | Ужас!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

...и това .... е било мис България..... ужас
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар