Полицай уби жестоко любовницата си, защото не искал да се развежда

25 октомври 2020 07:17   2 коментара   4431 прочита


Женен  полицай,  убил жестоко любовницата си, продължава с опитите си да оправдае постъпката си. 41-годишният Тимъти Бремер е обвинен в убийството на 41-годишната медицинска сестра Клеър Пари, предава bg-voice. com На 9 май мъжът задушил любовницата си в колата ѝ, която била паркирана край пъб.

А по-късно жената починала в болницата, тъй като травмите ѝ били несъвместими с живота. Бремер, който е полицай по професия, разказал пред разследващите, че използвал тайно чат приложение в телефона си, през което си пишел с Пари. „Аз съм подлец“, разкаял се полицаят. „Криех и телефонния ѝ номер. Бях я записал като Ерик“. Бремер отрича обвиненията за убийство, но съдът го призна за виновен.

Пред съдебните заседатели полицаят разказал, че връзката му с медицинската сестра му носела „утеха и вълнение“. „Беше ме грижа за нея. Не мога да кажа, че я обичах, защото не исках да напусна жена ми. Аз обичам съпругата ми. Тя е невероятна“. Разказвайки за деня на инцидента, полицаят разказва: „Тя беше толкова фокусирана в гнева си, че нямаше никакъв смисъл. Тя искаше да разбере повече за перфектния ми живот.

Но беше неписано правило, че няма да говорим за другите си партньори. Бяхме заедно 11 години и никога не е повдигала темата. Имаше граница между връзката ни и нормалните ни отношения“, разказва още мъжът. Бремер твърди, че денят преди инцидента, Пери му изпратила стотици съобщения и той се притеснил, че медицинската сестра ще каже за връзката им на жена му.

Полицаят обаче искал сам да каже на жена си и по този начин да сложи край на връзката им. Пери и Бремер се скарали, тъй като любовницата разбрала, че полицаят има връзки и с други жени.  

  Blitz. bg:

2 коментара
26 Октомври 2020 12:02 | �� �����
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

И в Сандански има такива полицайчета - тотално превъртели.
Да внимават любовниците


26 Октомври 2020 17:33 | ***
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Изтрещяла работа. Такива осакатени ментално и духовно хора, уважение към живота и свободата нямат.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар