Под Лупа: Експравосъдният министър Д. Кирилов върти бизнес с дъщерята на  бивш кмет на Благоевград 

01 октомври 2020 22:05   1 коментар   3598 прочитаСлед като напусна Министерски съвет и парламента, бившият правосъден министър Данаил Кирилов се завърна в лоното на бизнеса. Благовидният гербаджия, който не издържа на обществената ирония, предпочете да се отдаде на фирмите си, в които обаче си партнира с червения Костадин Паскалев. 

Справка в търговския регистър показва, че фирмата на юриста от ГЕРБ „Кирилов и партньори” е в съдружие с Елена Костадинова Паскалева, видя Lupa. bg. Тя е дъщеря на Костадин Паскалев – един от най-влиятелните кадри на социалистите в правителството на царя, а после и в Тройната коалиция. 

Всъщност съдружието между Кирилов и семейство Паскалеви никак не е случайно. В началото на новия век младият Данаил е началник на кабинета на Костадин Паскалев – министър на регионалното развитие и благоустройство в кабинета на Симеон Сакскобургготски. Към днешна дата юристът просто се е завърнал към старите приятели. 

Предмет на дейност на фирмата „Кирилов и Партньори” са правни консултации, изследвания и анализи във всички области на търговския оборот, бизнес консултации, управление на инвестиционни и финансови проекти.,пише Лупа бг  

За топлите връзки на Данаил Кирилов с червените сочи още един факт от биографията му. Като млад юрист той е бил адвокат на бившия премиер Жан Виденов. 

1 коментар
02 Октомври 2020 10:56 | Ние
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

ДРЪН ДРЪН ТА ПЛЯС НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИЯ ГЛУПОСТИ ТОЯ Паскалев Е УВОЛНЕН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА НДСВ. ТОЧКА.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар