Плевнелиев заведе Деси навръх Трифон Зарезан да дегустират вина в Брестовица

15 февруари 2020 08:49   1 коментар   4053 прочита


Президентът Росен Плевнелиев родом от Гоце Делчев и жена му - Деси Банова, се появиха на празника на виното - Трифон Зарезан, в село Брестовица край Пловдив, видя Novinite.bg.

Влюбената двойка отпи някои от най-класните елексири на местна винарска изба. Шефът й Иван Тодоров и Плевнелиев отдавна са приятели, а в миналото са били и съдружници. Красивата бивша синоптичка Деси събра погледите в селото.

Тя поговори с посланика на Китай у нас, Н. Пр. Гуо, който също бе ВИП гост в столицата на виното, каквото е прозвището на голямото село в яката на Родопите. Плевнелиев и Десислава обаче закъсняха и пропуснаха обичая "зарязване", който се прави по традиция в лозовите масиви. Това не им отне от настроението, което се увеличаваше правопропорционално на погълнатите градуси чрез спиртните напитки, с които бяха гощавани от домакините.

"Когато бях действащ президент имах много охрана и не можех да присъствам на подобни празници. Но сега вече като свободен от тези ангажименти и влюбен до ушите човек, реших да съчетая двата празника и да ги отпразнувам на най-хубавото място - в Брестовица", обясни Плевнелиев.

1 коментар
15 Февруари 2020 16:41 | ���������
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

По-голям глупак за президент не сме имали! Колкото повече се изявява и дава глупави интервюта - толкова повече се излага. Тоя път отсъства бабата, или са ѝ зачислили да е бавачка на отрочето?!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар