Пази боже от пияни жени! Пловдивчанка нахълта силово в леглото на бившия си , а после ....

09 ноември 2020 08:45   3 коментара   6136 прочита


  Жена преспа в ареста и бе глобена по указа за дребно хулиганство след див среднощен екшън в пловдивския кв. "Кършияка".

Преди ден дамата употребила солидно количество алкохол. Минути след 3:00 часа през нощта тя отишла у бившия си. Почукала на вратата, докато мъжът спял. Последния й отворил и без покана жената нахълтала в дома му. Съблякла се и легнала на леглото. Стъписан пловдивчанинът я помолил да си отиде, но жената не приемала отказ, пише trafficnews. bg.

След няколко минути молби и уговорки, мъжът се принудил да заплаши бившата си с полиция. Последната се ядосала и го нападнала. Удряла го по гърдите и главата, дори му надрала лицето. Пловдивчанинът повикал полиция. Намясто се отзовал екип на Трето районно. Мъжът поканил униформените, които заварили голата жена в леглото. След покана да си тръгне, дамата се облякла, но на входната врата отново се разразил скандал.

Тя псувала, обиждала и дори удряла бившия си. Полицията разтървала двойката, но жената не се усмирила. Тя насочила агресията си и към служителите на МВР. Те отнесли по една псувня от дамата, която побягнала по стълбите. На площадката между 3-тия и 4-тия тя седнала, хванала се здраво за парапета и отказала да си тръгне. Продължавала с виковете и обидите както към бившия си, така и към полицаите.

Наложило се, пловдивчанката да бъде арестувана и отведена в Трето районно. Същата лъхала на алкохол и била неадекватна. В сградата на полицията, жената отказала да бъде тествана за алкохол. Настанена била в килия, където посрещнала деня. Жената била отведена и в Районен съд за определяне на наказанието. Тя е глобена с 250 лева за дребно хулиганство.  
 Blitz. bg 

3 коментара
09 Ноември 2020 13:05 | �� �����
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Глупак.
Вместо да и скъса задника.....
Де тоя късмет и на нас.....


09 Ноември 2020 15:42 | 69
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

аз бих и разцепил пърделника


10 Ноември 2020 10:33 | Йонко
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Пияна жена, весел креват:)
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар