Ослепителна блондинка предложи пари на бездомник пред супермаркета, последвалото е смайващо

05 май 2022 07:50   1 коментар   5159 прочита


Ослепителна блондинка срещна бездомник пред супермаркета, омъжи се за него и му роди две деца. Сърцераздирателната й любовна история се появи в социалната мрежа TikTok.

В едно от видеата си Жасмин Гроган разказа как пред магазина срещнала бездомника на име Маколи Мърчи. Тя решила да помогне на непознатия и му предложила пари, но той отказал.

"Влязох вътре и започнах да пазарувам, без да спирам да мисля за него.

След това излязох навън и попитах дали мога да му помогна, но той отказа. Но ме попита дали бих искала да ми помогне да сложа покупките си в таксито и аз се съгласих", спомня си Жасмин.

В знак на благодарност тя му дала храна, наела му стая в хотел и му купила мобилен телефон. Още на следващия ден новите познати излезли на вечеря. 

След ресторанта блондинката поканила Маколи в дома си, за да пробва дрехите, които му била купила.

"Взех му нови дрехи и му казах, че може да остане през нощта, но в крайна сметка той остана много повече от една нощ. Веднага се влюбихме един в друг. Знаех, че той е мъжът за мен. Беше толкова мил", споделя тя.

След известно време Маколи предложил брак на любимата си, а тя го дарила с две деца.

"Толкова се радвам, че пътищата ни се пресякоха и вярвам, че всичко се случва с причина. Той направи живота ми много по-добър и сега не мога да си го представя без него", казва още Жасмин.

Клипчетата, в които младата жена споделя историята си, събраха над 7 милиона гледания в TikTok и куп трогателни коментари. "Това е невероятно очарователно", "Вие сте ангел, и двамата сте големи късметлии и се заслужавате един друг", "Сълзите ми не спират да текат", пишат трогнатите до дъното на душата си интернет потребители. /jenata.blitz.bg


Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
06 Май 2022 14:13 | Петрич
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Дрън дрън
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар