Нумероложката Ели Маринова: Числото 2 носи късмет на Борисов, 14 – изпитания на Мая Манолова 

19 март 2023 08:11   1 коментар   4872 прочита


 
 
Изборите чукат на вратата, а номерата, с които политическите играчи ще присъстват в бюлетината, вече са ясни. Според нумероложката Ели Маринова числата определят бъдещето, а поредността на парламента – 49, също е знаменателна. „Това е строго и взискателно число. Посланията му са: „Не търсете непременно удоволствията и облагите, а правете всичко с търпение и по правилата и облагите ще дойдат сами. И още „всяка работа, свършена или недовършена, е напразно хабене на време“, коментира тя.,предава ретро.бг 

От предизборното тото на ГЕРБ-СДС се падна числото 2. Маринова го тълкува в посоката, че ще им носи шанс, а заявката за победа е много категорична. За Бойко Борисов казва, че периодът се очертава доста напрегнат, но благоприятен за постигане на целите, стига да не робува на излишни колебания и съмнения. От жребия, изтеглен от ЦИК, БСП се окичи със запомнящия се №1. „Той ще работи в подкрепа на Столетницата, но все пак има и някои условия. Защото по време на предизборната кампания ще се получи много сериозно напрежение.

Вследствие на това формулата за БСП може да се окаже „всичко или нищо“, казва Маринова. На новопоявилата се коалиция между „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ (ПП-ДБ) се падна числото на Христовите апостоли 12. За тях нумероложката вещае колебания и силно напрежение до финала на изборите. Числото 13, считано за фатално, отиде при ДПС. „Въпреки някои наслоени стереотипи за тринайската, то в бюлетината тя ще работи за тях и ще им помогне да постигнат напредък“, счита специалистката. За участие в парламента ще се бори и коалиция „Левицата! “, съставена от мастити социалисти, като Мая Манолова, Татяна Дончева и други. „На тях се падна 14. Реално то не е леко, защото носи доста изпитания, изкушения и съблазни. Ако им се поддадат, ще си плащат скъпо после“, обяснява Маринова. 
 
 
 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
19 Март 2023 20:01 | Вл.
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Айде "Баячки Герб", помагайте
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар