Нравствена полиция на токчета закопча 30 с белезници в Слънчев бряг

31 юли 2014 14:49   1 коментар   11057 прочита


Всички арестувани бяха обвинени в едно единствено престъпление - че са прекалено секси

Ослепителни полицайки на високи токчета закопчаха с белезници 30 души в Слънчев бряг. Проверките се разиграха миналата нощ, а всички „задържани” подписаха предупредителни протоколи, с които се задължиха да намалят излъчвания сексапил. Зрелищната акция е на „Нравствения отдел”, който отговаря за диско-зоната в курорта.

В екипа на униформените са три дами, въоръжени с белезници, гумени палки и проницателен поглед. Триото хубавици с къси панталонки и високи токчета следи зорко дали купонджиите спазват благоприличие. Който излезе извън нормите рискува да се озове окован в белезници. Сексапилни тоалети и изкусителни танци на дансинга са сред основните прегрешения, които създават работа на „Нравствения отдел”.

„Проверките” ще продължат до края на сезона. Тази вечер отново ще се проведе акция. От „Нравствения отдел” планират поне по две проверки всяка седмица.

Любопитен факт е, че всички арестувани, без изключение изпадат във възторг, щом дамите им щракнат белезниците. Освен това те държат и да запечатат паметния момент със снимка за спомен. Проблемът се решава на момента, тъй като жриците на реда водят със себе си и фотограф, който документира „нарушителите”. След това на прегрешилия се съставя протокол, в който се вписва името на „нарушителя” и се описва подробно за какво точно е бил арестуван.

Най-много актове са съставени за „Прекомерно сексапилно поведение” и „Несъобразено изкусителни танци”. На второ място по издадени фишове са дамите, които попадат в графа „Оскъдно сексапилно облекло” и кавалерите с „Наднормена мускулна маса”.

Белезниците щракват още и за прегрешения като „Прекалено съблазнителен поглед” и „Изкушаващо сексапилна усмивка”. Едно от най-тежките „нарушения”, за които следят униформените моралистки е „Сексапилно превъзходство от общ характер”./ fakti.bg /

1 коментар
01 Август 2014 19:23 | точица
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А тях кой ще санкционира?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар