Нови оферти от Bet365 онлайн за България

22 юли 2022 14:52   4991 прочита


Британският хазартен оператор Bet365 продължава да отстоява силни позиции на българския пазар. Букмейкърът, предлагащ и функция за онлайн казино, има безупречна репутация и предлага така нужната сигурност на потребителите. Какви нови оферти можем да открием днес в Bet365 онлайн, това ще обсъдим в днешната статия. Нека разгледаме актуалните предложения на един от най-големите оператори в света към момента.

Какво ново предлага Bet365 за своите потребители?

Както всеки друг хазартен оператор, британската компания се опитва да предлага на редовна база свежи и интересни оферти на своите клиенти. Ето някои от предложенията, които са налични в платформата на Bet365 и в момента:

Подсилен залог за по-високи коефициенти

Големината на коефициентите е ключов фактор за успех при спортните залози. Поради това не пропускайте да се възползвате от предложението “Подсилен Залог”, позволяващо ви да направите залог с увеличени коефициенти на спортни събития, посочени от букмейкъра. 

Ранно изплащане на печалба при два гола аванс

Друга любопитна оферта при спортните залози на Bet365 е ранното изплащане при два гола аванс. Тук, ако сте се възползвали от предложението на букмейкъра, можете да получите преждевременно затваряне на вашия залог, стига подкрепеният от вас отбор да се сдобие с аванс от две попадения. Към момента предложението важи за повече от 80 различни първенства, което е наистина добре.

Специален бонус за футбол

Това е още едно предложение на британския оператор, свързано с Цар Футбол. Тук Bet365 ще ви поощри за съставяването на права колонка, която следва да съдържа поне три срещи. Колкото повече мачове сте добавили в своя множествен залог, толкова по-голям допълнителен процент към печалбата ще ви бъде изплатен. Увеличението на печалбата в случая може да достигне цели 70%.

Гаранция за смяна на футболист

Това е още една иновативна идея на Bet365, при която вие ще получите своеобразна застраховка в случай че футболист, на когото сте поставили индивидуален залог, е заменен още преди полувремето. Тогава букмейкърът ще ви възстанови заложените средства.

Нещо специално и за феновете на бейзбола

Макар и да не е чак толкова популярен у нас, бейзболът има своите верни фенове и в България. На бейзболни срещи можете безпроблемно да залагате в Bet365, а сега операторът ви предлага и възможност за ранно изплащане на печалба. Това ще се случи ако отборът, подкрепен от вас, поведе с пет ръна. Тогава Bet365 ще ви изплати стопроцентова печалба. Ако това се случи като част от множествен залог, в такъв случай съответната селекция ще бъде маркирана като печеливша.

Комбинирайте различни спортове за още по-вълнуващо изживяване

Bet365 ни позволява да комбинираме и залози, направени на различни спортове, което внася вълнуващо разнообразие в правата ни колонка. Тук отново ще получите определен бонус според бройката на срещи, които сте поставили в своя фиш и сте успели да познаете. При три познати срещи, например, операторът ще ви начисли бонус в размер на 10%. Тази цифра ще расте заедно с броя събития, които сте добавили във фиша си.

Винаги е време за тенис емоции

Тенисът неизменно държи позиции като един от най-популярните спортове сред любителите на спортни залози. В Bet365 са готови да поощрят страстта ви към този красив спорт, предлагайки ви допълнителна печалба при формирането на множествен залог тип права колонка. Колкото повече селекции добавите във фиша си, толкова по-висок процент допълнителна печалба ще ви бъде начислен. Тук бонусът може да достигне 70%, което със сигурност е страхотно.

Заключение 

Можем да обобщим, че емоциите в Bet365 следват една след друга за потребителите на платформата. Понастоящем британският оператор предлага множество различни промо оферти, които ще ви донесат не само допълнителна тръпка, но и евентуално по-добри печалби. 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар