Нещо страшно се случва под Африка, зловещ тътен плаши местни и туристи

10 юни 2019 10:06   3 коментара   4631 прочита


Жителите на източното крайбрежие на Африка описаха наскоро, че са станали свидетели на странно явление, което ги уплашило. Те започнали да чуват зловещ, страшен тътен.

Учените, изследвали явлението, обяснили, че необичайният тътен, който безпокоял жителите, идвал от глубините на океана. Според тях шумът бил заради сеизмични вълни, които се разпространявали в продължение на 20 минути.

Най-странно от всичко било, че обикновената апаратура, използвана в такива случаи, не можела да засече сеизмичната активност.

Френски изследователи били едни от първите, които проявили силен интерес към явлението, след което разкрили и своето мнение за случващото се.

Самата аномалия можела да бъде наблюдавана край остров Майота и имала низкочестотни импулси. Има мнения, че те са станали след силно земетресение, започнало от недрата на океана. Освен това учените добавили, че остров Масота е започнал да потъва с по 9 мм всяка година.

Учените смятат, че необичайният тътен е предизвикан от разтопена магма. Те предупреждават, че явлението, което са изследвали, е изключително опасно и може да се стигне до голям, природен катаклизъм. / pochivka.blitz.bg/

3 коментара
10 Юни 2019 11:22 | Злобил
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Кофти положение - все на мизерници ще се случва лошото. Друго си е ако "нещото" удари Манхатън, Ситито, Брюксел - по-справедливо ще е, от чисто човешка гледна точка.


10 Юни 2019 20:52 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЗЛОБИЛЕ, ТИЯ АФРИКАНЦИ АКО СА ИМАЛИ КЪСМЕТ ЩЕХА ДА СЕ РОДЯТ В АМЕРИКА.


11 Юни 2019 08:13 | Злобил
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

До Петрич. Или пък нас да ни бяха поробили англичаните, а не турците.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар