Наско и Илиана против сватбата на дъщеря си

26 февруари 2024 18:23   1 коментар   7494 прочита


 

Славея Сиракова не може да се похвали с добър вкус за мъже, за разлика от майка си Илиана Раева. Палавата наследница на спортните ни легенди залита все по цигани, бедни или запуснати мъже. От известно време брюнетката върти любов с неизвестен господин. Макар двамата да са заедно по-малко от година, това не бе пречка за любимия й да й предложи брак навръх Свети Валентин. Двете влюбени гълъбчета са на почивка в Бали, където левентът изненадал Славея Сиракова с пръстен и предложение за брак. Родителите й никак не одобрявали избора на голямата си наследница. Годеникът, на когото Славея е отговорила утвърдително навръх Св. Валентин в Бали, се оказа неособено поддържан и нехаризматичен мъж, особено за разбиранията на Илиана. Тя недоволствала, че избраникът на дъщеря й има шкембе и паласки, и изглежда като набор на Наско Сираков, който е далеч по-спретнат. 
Вероятно си спомняте, че бившият мъж на Славея Сиракова също не можеше да се похвали със стройна физика, нито пък с дебел портфейл. Именно ограничените финансови възможности на Иван Борисов станаха причина той да бъде натирен от семейството. 
За по*ноактьора от ромски произход Александър Ломски, който бе голямата любов на Славея, пък е излишно да споменаваме, че бе абсолютно недолюбван от родителите й, които дори не пожелали да се запознаят с него. 
Това навежда на мисълта, че наследницата на спортните легенди подбира умишлено такива типажи, за да ги дразни. Тя не се вълнува от мнението на родителите си и вече планува сватба с новата си изгора. 
 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
26 Февруари 2024 20:15 | djumalia.
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

znae si momi4eto kakvo pravi ne se interesuva ot finansi a ot paketa i spolu4i.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар