Нана плаче в ефир: Отново имам рак!

24 юни 2017 11:44   8 коментара   41258 прочита


Ще споделя с вас нещо шокиращо! Отонво имам рак! На петата година се случва това. Извинявайте, че плача! До преди един месец мислех за ваканция, сега отмених всичките си пътувания. Това сподели преди минути през сълзи тв водещата на "Съдебен спор" Нана Гладуиш.

Емоционалната й изповед бе съвсем неочаквана. Свидетелите в залата не скриха сълзите си и се разплакаха заедно с Нана.

"Благодаря ви - на всичките вас, които са ме подкрепяли! Благодаря на всичките си колеги! Предстои ми битка! Но ако един път съм се справяла, ще се справя пак", заяви през сълзи Нана.

Преди пет години тв водещата бе диагностицирана с рак на гърдата. След упорита битка и лечение в Израел, тя се завърна не само на екран, но стана един от най-яростните борци срещу коварната болест. Участваше в кампании и споделяше своя опит в борбата със заболяването.

pik.bg


Още за: ефир   рак   ваканция   Още от: Любопитно

Принтирай статия
8 коментара
24 Юни 2017 18:13 | zapoznat
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

И като го "сподели" олекна ли ти или очакваш автоматично да се излекуваш? Представа си нямаш, колко много са хората с твоя проблем, но те нямат трибуната на ТВ за да " споделят" като теб! И сега по всички ТВ, медии и дори във фейса ври с пожелания да оздравееш по-бързо, и ти казват, че си силна жена и ще се справиш, но поне за малко замисли ли се как се чувстват другите с "твоят проблем"??? На тях нима някой е предоставил ефирно време да "споделят" и те нещо за себе си? Или може би изразеното съжаление от всички които те подкрепят и пожеланията им ще ти помогнат?


25 Юни 2017 12:08 | гост
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

А вие, споделяйки ограничената си гледна точка, автоматично ли значи, че сте "запознат"?
Представа си нямате колко много са хората и с вашия проблем, които пък, се задоволяват с подобна трибуна, невербална, за да "споделят" безпочвеното си мнение, при това с необяснимо за мен самочувствие.
Може би не сте "запознат" с това, че има хора, за които пожеланието за бързо оздравяване не е израз на съжаление?
Колко нагло от страна на Нана да натрапва своя проблем, който вие омаловажавате поставяйки го в кавички...
Вие поне за малко замислихте ли се, че ефирното време не е новооткрит метод за лечение на тази болест?
И също така чувствам като дълг да споделя, че Нана най-вероятно се е замисляла какво им е на другите хора, защото ТЯ самата Е от тях.
Предполагам, че засягането на въпросната тема в ефир, е по-скоро с идеята да вдъхне надежда и кураж на всички, които водят подобна битка, а не да проси съжаление. За съжаление е масовото невежество, което не позволява на хора като вас, да


25 Юни 2017 12:09 | гост
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

...се видят ясно и обективно.


25 Юни 2017 15:50 | до гост
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

а твоята гледна точка да не би да е неограничена... елементарната ти пледоария няма нищо общо с подкрепа за хората в състоянието на споменатата нИкоя си Нана. Пожеланията за бързото и оздравяване е просто автоматичен отговор на многобройните статии във фейса... но определено почват да дразнят... в живота ни има много по-важни неща от рака на Нана и всеки си носи кръста... някои обаче ползват медиите, защото си мислят, че са големи медийни звезди и без тях света ще е по-малко прекрасен ...невежество е да занимаваш хората с проблемите си, защото ти е дадена медийна възможност, и търсиш съпричастност... дъщеря ми е лекар и е дала на обществото много повече от споменатата Нана, но не занимаваме обществото с проблема и!!!!!


25 Юни 2017 22:09 | zapoznat
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

До "гост"! НЕуважаеми "гост", лично имам двама роднини засегнати от това заболяване, НО не съм тръгнал да "... ще си позволя да ползвам от ефирното време на моята ТВ..... ", нито съм разгласявал че това се случва в семейството ми! Знаят само близките ни и лекуващите лекари! Колкото до пространно изразеното ти мнение--просто си го заври отзад, защото ми е през оная работа за него! Наистина ".... чувствам като дълг да споделя, че Нана най-вероятно се е замисляла какво им е на другите хора, ...."----най-вероятно се е замислила????? А дали изобщо се е замисляла за хилядите с нейното заболяване, които нямат нейните възможности за лечение в чужбина и които нямат възможност да "..... отмених всичките си ангажименти за почивка..... " И моля, не ми отговаряй, защото вече ти писах, че мнението ти ми е през оная работа!


20 Юли 2017 10:53 | гост
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е много сте запознати и силни с клавиатурата, направо пада голямо избиване на комплекси.
Ама то правопис, то логика, то аргументи, епитети..
Лееееко ми е тъжно за вас, и свитите ви дребни души.
Дори няма да се напрегна да ви обяснявам каквото и да е било, щото е ясно, че просто няма да разберете.. не всеки е достигнал моето ментално и духовно ниво, не ви съдя ;)
Надявам се "дъщеря ви, която е лекар и е дала на обществото много повече, отколкото нИкоя-та Нана, да не попада на коментара ви... невежество е да си мислиш, че дума като "почват" съществува ;)

Някои хора, това.. други онова.. вие що не сте водещи в ТВ и не изкарвате нейните пари? Защо си мислите, че знаете хората какво си мислят? Или, че трябва да правят същото, което правите вие?
Прекрасен ден е днес, и не мисля да отделям повече време.. стискайте си зъбки и присвивайте злобно очички -излейте всичко чрез клавиатурата и дано довечера като си легнете ви е спокойно от този факт. Уважение от хора като вас не ми е нужн


20 Юли 2017 10:54 | гост
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Уважение от хора като вас не ми е нужно, прекалено уважавам себе си ;


20 Юли 2017 11:03 | гост
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

P. S... аз мнението отзад няма как "да си го завра" .. има кой и какво да ми завира и отпред и отзад и то доста често... доста съм доволна и щастлива, пробвайте... припомнете си какво е защото очевидно отдавна не ви се е случвало и сте натрупали повече напрежение и стрес.. отразило ви се е ;)

чао, чао тъжни хора
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар