Най-сетне: Златка Димитрова гушна своята първа рожба! (виж с какво я изненада Миро)

18 октомври 2016 12:04   21168 прочита


Златка Димитрова роди първото си бебче, което кръсти на половинката си!

Плеймейтката Златка Димитрова най-сетне постигна пълното си щастие. Днес тя стана горда майка на своя син, който кръсти на любимия си Миро. Бебчето се е родило живо и здраво, а Злати не може да изкаже благодарността си към лекарите в болница „Надежда“.

„Дадох живот, а моят живот се преобърна изцяло. Сърцето и душата ми са изпълнени с любов. До днес бях дъщеря, сестра, любима и приятелка, а вече съм най-много мама. Благодаря на Бог и на всички хора, които ми изпращаха своята положителна енергия през деветте месеца на бременността“, написа Златка Димитрова в профила си в социалната мрежа.

Златка Димитрова най-после гушна своето така отдавна мечтано бебе и е на върха на щастието си

Също толкова щастлива като нея е и Миро, който изненадал своята любима с огромен букет рози и скъп подарък, който обаче Злати все още не иска да разкрива. Тя твърди, че най-важното за нея не е в парите и подаръците, а в обичта и пълната подкрепа на Миро през годините.

Припомняме, че преди време Златка Димитрова също беше бременна от партньора си, но тогава изгуби детето си малко преди раждането. Тя изстрада много, но в крайна сметка успя да се закрепи, да преодолее депресията и да продължи напред. И ето, че Господ я възнагради с така жадуваната рожба.

Единственото, което тревожи Златка Димитрова в момента, е отношението и реакцията на майката на Миро, която продължава да бъде твърдо против нея и бебето й. Затова и плеймейтката е категорична, че няма да позволи на свекърва си дори да се доближи до малкия, за да не му прехвърля от лошата си енергия.

Друг е въпросът дали Миро ще бъде съгласен на това и няма ли да пожелае да заведе сина си при баба му.

Източник: kliuki.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар