Мормонка и майка на две деца разкри как се е превърнала в компаньонка и порнозвезда!!

16 ноември 2017 10:56   1 коментар   25550 прочита


Преди 6 години, родената в Нова Зеландия Обри Блек работела като фотограф и графичен дизайнер заедно със своята дъщеря, когато по време на една фотосесия на компаньонки в нея се появило желание за драстична промяна в кариерата, съобщава News.com.au. 42-годишната Обри разказва пред изданието, че една от нейните съседки, която също работела като компаньонка, е повлияла в голяма степен на решението й като й разказала за естеството на работата и колко много се печели.

След това новозеландката се посъветвала и с тогавашния си приятел и станала компаньонка, като според думите й, след два месеца телефонът й звънял непрекъснато.
Според Обри Блек най-трудното в цялата ситуация е било да обясни решението си на своите деца. "Казах на десетгодишния си син, че се срещам с различни мъже заради парите. Той е много млад и не можех да му кажа "Хей, аз се ч***м за пари", заявява тя. "Дъщеря ми никак не беше щастлива да научи какво работя понастоящем, но тя вече е голяма..."
Допълнителна трудност пред Обри Блек във впускането в новата й дейност е била и нейната 30-годишна стриктна връзка с мормонската вяра. "Аз бях отгледана от родителите си в тази религия и я практикувах страшно много време като дори и децата ми бяха въведени в мормонството", казва Обри.

Тя завършва като казва пред изданието, че независимо от мнението на околните относно новата й работа, най-важни са били думите на майка й, когато е научила. 80-годишната жена й е казала, че най-важно в този живот е колко добро е сърцето ти и каква е душата ти./Blitz.bg/


Още за: майка   деца   звезда   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
07 Април 2019 17:01 | Милица
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Тая си е купила билет за ада.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар