Моделка проплака: Една страстна нощ с Орландо Блум разруши всичките ми мечти да стана актриса

19 май 2018 11:33   1 коментар   7945 прочита


По думите на 22-годишен модел след като преспала с актьора, агентите я отписали от списъка

Вивиана Рос се надявала, че е на път да изпълни основната си мечта - да стане холивудска звезда, когато се уредила да присъства като келнерка на събиране на звезди в Лондон. Зад гърба си до момента имала роля в германски филм и сега тя планирала да отиде на прослушване в англоезичен, но една среща провали всичките й планове, пише The Sun.

За да връзва двата края Рос работела като келнерка в модния хотел Chiltern Firehouse, където срещнала актьора Орландо Блум. Между двамата веднага възникнала искра, която се превърнала в страстна нощ в апартамента на звездата,пише блитз.бг За това обаче моделката заплатила със своята работа, когато я открили гола в леглото на актьора. "Орландо прекъсна всякакви контакти и прояви неуважение към мен.

За него нямаше никакви последствия, а на мен ми излезе име. За мен това стана клеймо. Сватбено списание ме бе наело, но, разбирайки за тази история, се отказа", казва тя. Вместо това Вивиан получила покани от всякакви ток шоута, които се надявали, че ще засипе Орландо с помия. Девойката обаче не пожелала да участва никъде, въпреки предложените пари.

Вивиан смята, че нейният случай бил ярък пример за това как в киното жените биват оценявани по сексуалния им живот. "Ние бяхме двама свободни души, които взеха общо решение. И при двамата имаше желание, и двамата получихме каквото искахме. Защо за жените не може," пита девойката. Заради медийното внимание, Рос била принудена да се прибере при родителите си в Германия и да зареже актьорските амбиции. Чак година по-късно успяла да се върне към мечтите си и да подпише договор с френската модна агенция Alacarte Models.

 

1 коментар
19 Май 2018 13:21 | Блгрд
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Блум насила ли е въвел тая в стаята си? Чудят се с кой да си легнат, за да си осигурят охолен живот, без да работят, пънф51осле правата им били нарушени!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар