Министър Гроздан Караджов стана дядо на 55

26 юли 2022 06:21   1 коментар   10644 прочита


 
 
Министърът на регионалното развитие в оставка Гроздан Караджов се радва на първородно внуче, научи „Ретро“. Едва на 55-годишна възраст, той се сдобил с титлата „дядо“ на малкия Матей. Бебето е наследник на големия син на Караджов – Богдан, който е от първия му брак с бившата му жена Евгения. 

Внучето на политика е само с 6 години по-малко от неговите две дъщери близначки Калина и 
София, които пък са продължение на любовта му с настоящата му втора съпруга Цецка. Въпреки раздялата с жена №1 Караджов е успял да постигне баланс в семейството и всички се разбират чудесно. На сватбата на сина му Богдан със снахата Аделина присъствали рамо до рамо и двете му жени. „Пожелавам на моя син и снаха здраве, много радост и щастие, прекрасни синове и дъщери, много споделени вълнуващи моменти и взаимна обич и уважение! На добър път, семейство Караджови“, пише Гроздан към снимка от сватбата на наследника си. Церемонията е била през 2020-а, а година и няколко месеца след това младоженците се сдобили и с първа рожба. Снахата на Караджов е в чудесни отношения със свекъра и двете си свекърви. Тя също е изразила благодарността си към тях в социалните мрежи, след като направили всичко възможно, за да имат тя и любимият ѝ сватбата на мечтите си. 

„Хубаво е да си булка, още по-хубаво е да станеш госпожа Караджова, но най-хубаво е, докато се случва това, да си заобиколен от прекрасни хора. Е, на нашата сватба се събраха най-прекрасните хора! Безкрайно сме признателни на нашите родители Емил Розов, Евгения Караджова и Гроздан Караджов, защото вярват в нас и защото приеха, уважиха и помогнаха сватбеният ни ден да бъде точно такъв, какъвто си го представяхме! “, пише снахата на министъра в оставка, която е адвокат по професия. Синът на Гроздан също е правист и именно работата го събрала с неговата съпруга. 

Настоящата жена до Караджов пък е известна столична бизнес дама. Тя го дари с близначки през 2015 г., които вече са ученички. Семейството обитава къща за чудо и приказ в полите на Витоша, но притежава и други скъпи имоти. Година преди да стане министър, Гроздан се сдобива с апартамент от близо 300 квадрата в Рим, където имал намерение да емигрира с жена си и децата. Домът им в район „Витоша“ пък се простира на 1101 квадрата РЗП, а освен това те имат и още скъпо имущество – апартамент в „Лозенец“, къща в пазарджишкото село Виноградец, 5 автомобила, като най-новият им мерцедес струва 150 бона и е купен през 2021 г. 
 
 
 
 

1 коментар
27 Юли 2022 10:36 | 666-ДЯВОЛЕТО
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

БОКЛУК НЕЩАСТЕН-ЛАПАЧ НА ПИШКИ
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар