Мил жест на полицай трогна карантинирана бургазлийка

19 ноември 2020 12:50   2 коментара   3164 прочита


Разказ на карантираната бургазлийка Красимира К. за случилото се по време на изолацията на семейството ѝ, трогна мнозина, предава burgasinfo.com Жената описа в социалните мрежи жест от полицай, който е дошъл на проверка за спазването на режима на карантина от семейството, в което съпругът е болен.

Ето и разказът на Красимира К.:

„Ще я бъде тая държава! Много приятно съм изненадана от мил жест, който не мога да не споделя с Вас. Днес е осми ден от карантината на семейството ни, сутринта след телефонната визитация от личният ни лекар за съпруга ми бе изписан втори антибиотик.

Докато обсъждахме как да се справим с набавянето му, по телефона на съпруга ми позвъни полицай за рутинна проверка на карантинния режим, показахме се на терасата и под балкона ни стоеше усмихнат полицай, който може би от куртоазия попита: Как сте? Имате ли нужда от нещо?

Аз съвсем спонтанно споделих, че имаме нужда от лекарства ( току що изписани ни по телефона от личния лекар). -Давай-каза полицая. Написах му на листче антибиотика и го пуснах през балкона. Човека се качи на личния си автомобил и замина, след 10 минути се появи на вратата ни с усмивка и лекарството в ръка.

Върнахме му сумата от касовия бон и си поговорихме. Той през цялото време ни успокояваше и сподели личния си опит от преболедуване то си от ковид.

След тази случка се замислих, има ли нужда от измисления Щаб за борба с ковид? Стряскаща всекидневна информация по телевизиите? Глупави разпоредби за "зелени коридори" и т.н. и т.н. Достатъчно е само една добра дума и мил жест от ЧОВЕК , като този полицай, на който искам още веднъж да благодаря. Респект към такива хора, с тях ще я бъде тази държава.“/Monitor.bg


Още за: жест   жена   полицай   Още от: Любопитно

Принтирай статия
2 коментара
20 Ноември 2020 18:33 | Стефанов ес.
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Само така!!!


21 Ноември 2020 16:41 | Читател
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тази новина трябва да е водеща, господа от Струма - стършел.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар