Марешки и Бербо в луда фейс битка: "Дават" хилядарки на наивници 

24 септември 2020 08:14   2 коментара   3955 прочита


 
 

 
От близо месец фалшиви профили на известни български спортисти, артисти, даже политици зарибяват наивници във Facebook с игри за печелене на моментални пари – обикновено в хиляди, ако отговориш на един елементарен въпрос. 

От два дни в социалната мрежа се върти и спонсорирана (платена) игра с Митко Бербатов, в която ако отгатнеш кои са неговите очи, получаваш 30 хиляди евро. 

От вчера в подобна игра, но сега за раздаване на пари на болни от коронавирус, бе въвлечен и лидерът на "Воля" Веселин Марешки. ,пише Глас бг 

Самият той се оплака, че негови привърженици са залели профила му с ругатни за гнусната игра, която е предприел, с която се гаври със съдбите на стотици болни българи. 

"Надявам се компетентните органи бързо да разкрият тези жалки измамници, които направо се гаврят с бедни българи, готови да повярват на всичко в отчаянието си", коментира Марешки. 

Моментално от "Воля" са сезирали отдела за киберпрестъпления в ГДБОП, че хакери събират лични данни на хората – ЕГН и банкови сметки, и им изпращат съобщения, че получават големи парични награди. 

"Aбсолютно неправомерно са използвани откъси от негови видео-обръщения и интервюта с цел заблуда на хората. Призоваваме потребителите на социалната мрежа да не се поддават на тези измами! Припомняме, че зам. -председателят на НС Веселин Марешки има само една страница във Facebook, която има над 100 000 последователи! ", уточняват от партията. 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
2 коментара
24 Септември 2020 10:24 | ���. K������� ������
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ИДИОТИТЕ НЕ ГИ ПОСАЖДАТ, ТЕ НИКНАТ САМИ :)


24 Септември 2020 12:01 | Джоро
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ти си идеален пример за това.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар