Mайки- изверги ! Три шокиращи случая, които ще ви оставят безмълвни 

01 октомври 2020 07:01   1 коментар   3238 прочита


 
Възможно ли е да наречем една жена майка, когато тя гледа изнасилването на детето си в продължение на години или дори сама участва в това? Предлагаме ви три шокиращи случая, когато децата стават жертви на безразличието на собствения си човек. 

5-годишният Нико 

Надписът на ръката на 38-годишната Дана Х. гласи: „Нико е моят герой“. Татуировката обаче не разкрива ужаса на цялата тази история: Нико е 10-годишният син и жертва на Дана Х. 

Дана, заедно със съпруга си, 38-годишният Паскал, се подиграха брутално с момчето. Нико е само на 5 години, когато започва всичко. За сексуално насилие и разпространение на детска порнография двойката е в следствения затвор в Берлин-Шпандау. И двамата са изправени пред угрозата за 15 години затвор. Присъдата ще бъде произнесена на 18 октомври. 

5-годишният Виктор 

38-годишната Стефи Дж. от Берлин-Хакенфелд се влюбила в педофил, на когото позволявала да изнасилва 5-годишния й племенник Виктор. Момчето е било изнасилвано пред собствената си леля от април 2014 г. до септември 2017 г. Според прокурора любовникът на Стефи, 44-годишният Хаген Б., е заснет по време на изнасилването на дете. 

Хаген Б. вече е в затвора от 4 години за сексуално насилие над деца, пише bild. През 2001 г. той многократно изнасилва 8-годишно момиче и 9-годишно момче. Тогава той работи в училище в Кладово и придружава децата до летния лагер. Днес Хаген го заплашват 15 години затвор, докато Стефи ще лежи максимум седем години и половина. Присъдата ще бъде произнесена утре - на 1 октомври. 

 

33-годишният Денис Г. от Берлин изнасилва собствената си дъщеря Кира в продължение на години. Момичето било само на 4 години, когато баща й я изнасилил за първи път. Мъжът накарал малкото момиче да гледа порно с него. Денис Г. е зад решетките от 8 юни 2018 г. 

Въпреки ужаса на историята, 32-годишната майка на Кира, Мелани Г., остана със съпруга си педофил. На процеса тя говори само като свидетел. Жената твърди, че е разбрала за всичко през 2015 г., когато дъщеря й е била на 11 години. Искайки да "спаси" семейството си, тя не напусна Денис. 13 години съвместен брак бяха по-важни за нея от дъщеря й. 

Едва през януари 2018 г. жената се обърна към съда. По това време Кира вече беше изпаднала в дълбока депресия и многократно се опитвала да се самоубие. Денис Г. е изправен пред 15-годишна присъда. Присъдата ще бъде произнесена на 15 октомври. 

Превод: Glas. bg 


Още за: майки   изверги   брутално   Още от: Любопитно

Принтирай статия
1 коментар
01 Октомври 2020 10:00 | Някой
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Жените обичат боклуци и отрепки като тях, но от мъжки пол.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар