Майка на десет момчета на 39 години най-накрая роди момиченце – ето голямото щастливо семейство  

26 януари 2022 08:00   3017 прочита


 

У нас човек трудно би си представил да има три деца, та камо ли пет, седем и дори десет. Но за Алексис Брет това е сбъдната мечта. 

През 2018 майката на 10 момчета най-накрая ражда момиченце и вече не е единствената жена в къщата. Алексис и съпругът й Дейвид се сдобиват с мечтаното момиченце. 

Когато Алексис разбрала за бременността си, тя и съпругът й отишли ​​в клиника на 80 мили от дома им, за да разберат пола на бебето. 

 
„Мислех, че ще ми кажат, че очаквам още едно момче и това нямаше да бъде изненада. Когато обаче чух, че ще имам момиче, просто дъхът ми спря “, казва Алексис. 

39-годишната по това време Алексис живее с 44-годишния си съпруг Дейвид. Когато мъжът ѝ чува тази новина, той е на седмото небе от щастие. Двойката вече е престанала да се надяват на момиче. 

 
Малката Камерън има десет братя на възраст между 2 и 17 години. Момчетата са нетърпеливи да се грижат за по-малката си сестра. Братята на Камерън у дома дори се опитват да мълчат, за да не събудят спящата си сестричка. 

 
Родителите на 11 деца казват, че често ги питат дали планират още едно дете и дали очакват да имат момиченце. Алексис и Дейвид са искрени: признават, че бебето е било непланирано, но също така биха се зарадвали, ако разберат, че очакват още едно момче. 

Алексис казва, че отглеждането на 11 деца със сигурност не е лесно, но тя винаги се опитва да поддържа реда у дома. Само за една седмица обикновено трябва да планирате до 49 пранета… 

Ако видите Алексис обаче, никога няма да кажете, че тази жена е раждала толкова много пъти. Тя спортува редовно, храни се здравословно и изглежда просто перфектно за вече 40-те си години! Вижте само: 

 
Междувременно, към настояща дата, на хоризонта се е появило и бебе номер 12 – също момченце, но родено преждевременно в 26-тата седмица. След дълъг престой в болницата и непрестанни грижи от страна на лекарите, мъничето вече си е у дома, но все още се налага да се храни със сонда. 

малко момченце 
Това обаче не обезкуражава многодетната майка, която вярва, че нещата ще се развият по най-добрия възможен начин и не спира да споделя с хилядите си фенове в Инстаграм ежедневни новини около многолюдната си фамилия. 

 
 
 


Още от: Любопитно

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар