Ловци си спретнали с*кс коронапарти край Габрово с голи мадами, но...

20 януари 2021 00:54   2 коментара   5754 прочита


Около 150 авджии се забавляват докато три достатъчно разсъблечени танцьорки се кълчат около тях под звуците на сръбски хитове

Около 150 ловци пиянстват с три голи каки под звуците на сръбски турбофолк! Това се твърди в неизвестен блог на фона на зачестилите сигнали за нарушения на карантината в различни заведения в страната.  Разпивката с елементи на еротика в Covid пандемията била спретната от ловна дружинка от района на Централен Балкан.

XXXL банкетът вдигнал тестостерона на авджиите в заведение в близост до Габрово. Докато папкат и пийват, петимните за забава мачовци са забавлявани от три достатъчно голи танцьорки, които се кълчат под звуците на сръбски хитове.  Доста хора са гледали вече скандалното видео и са се наострили в очакване на безпощадна реакция от страна на властите, пише Блиц.

Но един от потребителите охлажда страстите като отбелязва, че това видео е от Сърбия и то отпреди 2 години, когато никой дори не беше и сънувал епидемията.

  А покрай това уточнение отново възниква въпросът кога и как ще се реши въпросът с фейк новините, разпространявани безконтролно и безнаказано в мрежата. Особено по време на кризисни ситуации като К-19 пандемията.    

 


Още за: ловци   танцьорки   Габрово   Още от: Любопитно

Принтирай статия
2 коментара
20 Януари 2021 08:57 | поручик Ржевский
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тия 3 танцорки трябва да са бая издръжливи на еб@н, всяка да изплющи по 50 ловеца не е лесно...


20 Януари 2021 11:08 | Ситуация
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Това показва ситуацията в клета България. Самозабравили се селяни, безаконие и чалга. Успех на младото поколение
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар